Workout tips!

Hee hallo daar!

Motivatie is alles wat we nodig hebben om te beginnen, door te gaan of een volgende stap te zetten om je doelen te bereiken!

Zo probeer ik mijzelf ook te motiveren! Begin 2015 moest ik mijzelf echt motiveren om van de bank af te komen om naar de sportschool te gaan. Dat heerlijke stofje was nog niet voldoende aangemaakt en ik verzon ook allerlei excuses als “te moe”, “geen zin” en “te weinig thuis”. Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik ook echt weinig thuis ben, en graag wat meer thuis wil zijn, dus dat probeer ik nu wel in te plannen. Maar goed, dat even terzijde…

Het kwam er in ieder geval op neer…mijn excuses moesten zo snel mogelijk de prullenbak in, want ik heb mijzelf een paar doelen gesteld dit jaar, en die zijn:

  • Een gezondere levensstijl toepassen
  • Fit zijn in mind en body
  • Een betere versie van mijzelf
  • Summerbodyyyyyyy!

De afgelopen maanden heb ik mij al veel laten motiveren door mijn motivatie boostertjes en sportvriendinnen van de bodypump en zij zijn nog steeds een boost voor mn motivatie om te gaan. Maar ik moet het ook alleen kunnen en wat beter om het “proberen te sparen” te koppelen met “sportmotivatie”?

Precies…voor elke keer dat ik ga sporten stop ik 1 euro in een spaarpot.

“Put a euro in a jar for every time you workout!”

En….het werkt heel goed voor mij. Inmiddels stop ik wekelijks een paar euro’s meer in mn spaarpot en zweet ik er alles uit in de sportschool 3 tot 4 keer per week. HEERLIJK!

Inmiddels zie ik al ontzettend veel verandering in mn lichaam vergeleken met een paar maand terug, ook door het gezondere eten, en hoewel ik denk ik het inmiddels zonder deze workout tip kan hou ik het lekker vol. Want niets is leuker dan over een tijdje van al die opgespaarde “tips” iets moois te kopen, een weekendje weg te gaan of het juist op de bank te zetten en daar verder te sparen.

En wat is jullie motivatie tip om je doelen te bereiken? Ik hoor het graag van jullie!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s