Verhuisbericht!

Goedemorgen bloglezers en volgers,

Hier volgt een VERHUISBERICHT! Change is good en dat moet je omarmen, dus na lang wikken en wegen en het raadplegen van familie, vrienden en instagrammers heb ik toch besloten mn blog om te zetten! Ik liep al wat langer met het idee rond. Volgens mij heb ik meer opties in WordPress en is het bekender op Google. Dus…beslissing gemaakt en tijd inplannen om de blog om te zetten. Ik heb na 2 dagen zwoegen eindelijk alle content over kunnen zetten van Blogspot naar mijn nieuwe bloghome WordPress! En ook de naam is anders, mn blog is nu healthylivinglisan.wordpress.com Super blij mee!

DUS…WELKOM! in m’n nieuwe blog hometown! Blij dat jullie mij en m’n berichten hier ook kunnen vinden en hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als de oude blog.

Ik dacht serieus dat het overzetten van de content wel binnen een paar uurtjes geregeld was, maar dat viel toch een beetje tegen. Ik moest in het begin uitzoeken hoe alles een beetje werkte in dit systeem. Uiteindelijk besloten om eerst alle berichten er op te zetten en daarna verder te kijken naar het inrichten en de “look” van mn bloggie.

Zoals jullie zien is de look nu nog erg simpel. Ik was aan het kijken wat ik in het gratis pakket kon, maar denk toch dat ik vanaf morgen de twee weken ga testen van het “Premium” pakket en dan het besluit neem of ik bij Premium blijf!

Als er mensen ervaring hebben met Premium hoor ik graag over de mogelijke opties. Ik probeerde de kleur en lettertype van mn blog te veranderen in het gratis pakket. Het kan wel, maar op de één of andere manier wordt dit niet gepakt op m’n daadwerkelijke blog. Terwijl ik wel zie dat ik de kleur en lettertype aangepast heb op de achtergrond! Ik moet nog veel leren, maar heb er heel veel zin in om dit spelenderwijs te leren terwijl jullie leuke, gezonde, lekkere en happy blogs ervoor terug krijgen! Goede deal toch?

Ik ga nu lekker boodschappen doen, het huis schoonmaken en gezonde tapas maken voor de visite vanavond! Uiteraard volgt er een blog over mijn homemade tapas!

So stay tuned…en een fantastisch weekend gewenst!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s