Mijn foodconfessions

Goedemorgen toppers!

Op Instagram is “De foodconfessions” tag-hype gaande en ook ik ben getagd door een lieve instagrammer Manouk om mijn foodconfessions toe te geven. Op mijn Instagram staan ze al, maar niets is leuker dan ze ook nog een keer te bloggen met misschien wel iets meer uitleg. Hou jullie vast, want hier komen mijn 10 bekentenissen over eten:

1. Ik ben een hele slechte ontbijter! Dit verwachten jullie misschien niet, zeker niet naast die healthyliving blog van mij, maar het is ECHT waar! In het weekend neem ik uitgebreid de tijd om te ontbijten. Je kent het wel…rustig wakker worden, tv aan en rustig je top ontbijtje voor elkaar maken. Maar doordeweeks ben ik er minder goed in. Ik heb vier wekkers en bij de laatste spring ik m’n bed uit, haast ik mij, pak ik overal snel wat eten vandaag en op naar het werk. Dus ja, misschien eerder op staan? Of toch meal preppen of ontbijt preppen voor mij! Ik hou wel van ontbijt trouwens!

2. SUSHI! Een serieuze verslaving. Ik kan die elke dag en misschien zelfs meerdere malen per dag eten. Misschien komt het, omdat ik dol ben op kleine hapjes en lekker lang tafelen en gezellig kletsen.

3. Ik kan niet met een plan de supermarkt in om boodschappen te doen! Ik ben er wel beter in dan vorig jaar, maar vaak heb ik zin in iets wat ik niet in huis heb gehaald en dan loop ik toch weer de winkel in om dit te halen. Ik zie er nu wat strenger op toe, dat ik ook ga eten wat ik gehaald heb, maar soms heb ik zo nog m’n momentjes!

4. Lasagne is mijn all-time favoriet met eten! In mijn familie en door vrienden ook wel Lisagne (Lasagne a la Lisan) genoemd. Je kunt mij hier serieus voor wakker maken, mits het zelfgemaakt is. Die magnetron maaltijden vind ik niets.

5. Ik durf geen schelp dieren meer te eten sinds ik vorig jaar zomer een voedselvergiftiging heb gehad. Ik was bij HET vis restaurant uit eten geweest in Santa Barbara, maar ik geloof dat er een kokkeltje niet goed was. Ik ben nog nooit zo ziek geweest en ik was al niet dol op schelp dieren, maar ga het nu helemaal niet meer eten.

Eén tip! Mocht je ooit een voedselvergiftiging krijgen, cola helpt echt! Geen zero of light cola, maar de echte met veel suiker! Blijf slokjes cola drinken en slapen tussendoor en je voelt je de volgende dag echt beter.

6. Mijn favoriete producten zijn spinazie en tomaat! Ze gaan in bijna elke maaltijd. Ja ja, een grote sterke meid wordt je hiervan.

7. Ik ben bakken en het maken van zelfgemaakte toetjes en taartjes pas echt leuk gaan vinden…wat zeg ik…ik ben er aan verslaafd geraakt sinds ik bezig ben met een gezonde levensstijl en alle heerlijk gezonde en leuke recepten langs zag komen. Dus bedankt daarvoor! Kijk maar eens bij de categorieën “Crackers””en “Taartjes”.

8. Ik eet meer dan de gemiddelde man! Ik word soms raar aangekeken als ik naar een bord eten nog trek heb en nog een beetje neem. En ik schaam me er totaal niet voor. Ik ben een grote eter en heb de hele dag trek. Eten is een hobby van mij!

9. Een smoothie is mijn favoriete ontbijt! Groene, roze, gele, paarse, ik maak ze in alle kleuren van de regenboog! Ik heb ook sinds een week een blog met als titel “Smoothie van de week”, waarin heerlijke smoothies in de spotlights staan en enkele ingrediënten worden uitgelicht met de gezonde werkingen.

10. Een EI hoort dabei! Voor mij is een dag geen ei, een dag niet geleefd!

Deze confessions waren zo leuk om te doen! Ik heb echt genoten van het schrijven van deze blog en het bericht op Instagram. Hebben jullie nog foodconfessions?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s