Healthylivinglisan video

Goedenavond lezers!

Vandaag een te gekke app ontdekt op mijn telefoon, waarmee ik video’s kan maken “VivaVideo”. Een beetje mee aan het spelen geweest en zowaar mijn eerste fotovideo gemaakt. Happy me! Even kijken wat ik hiermee kan en misschien dat ik binnenkort een tool installeer voor op mijn laptop, waarmee ik meer kan. Maar voorlopig is dit even genoeg.

Dus vanaf nu zullen er af en toe ook healthyliving video’s verschijnen van sportieve evenementen en gezonde recepten, die gemaakt worden, op zowel deze blog als mijn diverse social media (zie aan de zijkant van de pagina bij “Get Connected”!

Want uiteindelijk zeggen foto’s en video’s meer dan duizenden woorden. In ieder geval kunnen jullie volgende week nog een blog verwachten over mijn Lisagne (Lasagne a la Lisan) en over één van mijn activiteiten van mijn Pinksterweekend. Zondag gaan namelijk de voetjes van de vloer bij het Freshtival en maandag ga ik Solex rijden met de familie. Hoe gaaf is dat?

Ik wens jullie een fantastische avond!


Een reactie op “Healthylivinglisan video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s