Op weg naar de 5 kilometer (week 2)

Hee hallo daar!

Ik heb echt een fan-tas-tisch weekend gehad. Veel lieve familie, vrienden en gezelligheid om mij heen. Zo heb ik backstage filmpjes gemaakt bij fotografe Marieke Lubbers en heb ik rondgehangen bij Food Truck Festival in Enschede. Over het maken van de backstage filmpjes komt later deze week nog een blog, omdat ik het te leuk vond. En gezond leven gaat niet om gezond eten en sporten, maar ook om de dingen die je gelukkig maken! Dus ik ga jullie dit niet onthouden.

In de tussentijd heb ik ook nog de tijd gevonden om week 2 van het hardlopen met Evy te beginnen. Oftewel, les 4. Heel veel van jullie zullen wel denken, week 4? Stelt toch niet veel voor? Paar minuten hardlopen, paar minuten wandelen. Maar voor mij is dit een goede prestatie en ben blij dat ik het hardlopen en het trainen voor de 5 kilometer op een goede manier aan pak en het hardlopen steeds leuker ga vinden.

Dus vanochtend met al 13 graden en volle zon was ik weer helemaal klaar voor een nieuwe les in mijn sport outfitje. Met nog wat aanmoedigingen van wat feestende studenten uit een ander flat, besloot ik er helemaal voor te gaan. Runtastic app aan, les 4 voor het hardlopen er op en gaan! En het ging echt lekker! Ik merk dat mijn uithoudingsvermogen beter wordt, mijn hardloophouding, ik heb weinig negatieve gedachten tijdens het hardlopen en ben eigenlijk heel erg vrolijk! Wel moet ik echt goede hardloopschoenen ga scoren, dus als iemand nog tips heeft waar ik goede kan kopen tegen een schappelijke prijs hoor ik het graag.

Ik ben nog niet echt de snelste als het gaat om de 5 kilometer lopen. Nu 3,49 kilometer in iets meer dan 26 minuten, maar ik heb nog iets minder dan 3 maanden om deze uitdaging tot een daverend succes te maken en daar ga ik voor! Ik ben pas bij week 2 en moet echt op letten dat ik niet te snel wil gaan.

Dus hoe ziet mijn sport schema er uit voor aankomende week?

  • Maandag:         Rustdag
  • Dinsdag:           Bodypump
  • Woensdag:       Hardlopen
  • Donderdag:      Rustdag
  • Vrijdag:            Hardlopen
  • Zaterdag:         Sportief uitje met m’n werk waarschijnlijk
  • Zondag:           Hardlopen

Kortom weer een sportief weekje in de planning! Ben benieuwd hoe ik dit ga volhouden naast mijn drukke week die in aantocht is. Wat kunnen jullie verder van mij verwachten op blog gebied?

  • Minimaal 1 foodblog (Verrassing nog, ook voor mijzelf, wat dit zal zijn)
  • Smoothie van de week (Moet toch weer een keer haha)
  • Behind the scenes filmen bij Marieke Lubbers

Hou mijn blog dus in de gaten voor één van mijn aankomende blogs en volgende week zondag weer een hardloop training blog “Op weg naar de 5 kilometer”.


Een reactie op “Op weg naar de 5 kilometer (week 2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s