Behind the fotoshoot scenes bij Marieke Lubbers fotografie

Ik had al op meerdere social media kanalen aangegeven dat ik afgelopen weekend één van de tofste weekenden had van dit jaar. Dus om dit nog maar een keer te herhalen op mijn blog: “Afgelopen weekend was fantastisch!” Wat heb ik genoten en wat heb ik leuke dingen mogen doen. Zoals ik altijd zeg, een gezonde levensstijl is meer dan alleen maar gezond eten en sportief zijn. Dingen doen, die je leuk vindt, je dromen en ambities waarmaken zijn minstens zo belangrijk voor die happy mindset. Dus hier een blogje, die onder die categorie valt.

Ik heb een dagje mijn lieve vriendinnetje en fotografe Marieke Lubbers fotografie mogen helpen. Marieke Lubbers is een fotografe gevestigd in Hengelo. Een paar jaar terug ben ik al niet aan haar lens ontkomen en heeft ze mij de afgelopen jaren prachtig vast mogen leggen, waar ik als vriendin, maar ook zeker als klant onwijs trots op ben. De afgelopen maanden en jaren is zij enorm gegroeid in het vak en heeft ze een eigen fotostudio. Een droom voor elke fotograaf, die de camera niet neer kan leggen en andere mensen blij wil maken met foto’s, die met ontzettend veel liefde zijn gemaakt. Een blijvende herinnering, die zeker een bijzonder plekje gaat vinden in je huis.

Als creatieve duizendpoot kan ik alleen maar respect hebben en bewondering voor het feit dat mensen hun dromen waarmaken en dit motiveert mij om hetzelfde met mijn dromen en ambities te doen.

Ik heb Marieke afgelopen weekend niet alleen geholpen met het opbouwen van de shoots en het leveren van steun en liefdevolle aanmoedigingen en gelach, maar ik heb ook bij een kidsshoot met een zelfgemaakte tipi backstage filmpjes gemaakt. En het weer deed de rest. Deze filmpjes heeft Marieke gemonteerd tot een fantastisch resultaat, die je kunt zien op de onderstaande link. Zeker de moeite waard om te kijken! En daarnaast krijg je ook nog eens een mooi beeld wat er allemaal bij een fotoshoot komt kijken.

Making a tipi for a kidsshoot

Nu jullie het resultaat gezien hebben, begrijpen jullie vast waarom mijn weekend zo te gek was! Dit is toch hartstikke leuk om al te zien? Bedenk dan eens hoe leuk het was om dit te doen! Precies, een super leuke ervaring.

Woon je in de buurt van Hengelo en wil je graag bijzondere foto’s van je familie, je kinderen, je bruiloft of samen met je partner? Denk dan eens aan deze dame en neem contact met haar op.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s