Smoothie van de week: Zomerfruit

Het is weer tijd voor de Smoothie van de week!

De smoothie van de week is er een beetje bij ingeschoten deze week. Ik wou dit eigenlijk al woensdag plaatsen, maar dat lukte helaas niet. Maar hier is de nieuwe blog toch echt en met een nieuwe smoothie.

De smoothie van deze week heet: Zomerfruit

Ik hou zo van bepaalde fruitsoorten als aardbeien (mijn ultieme favoriet), perzik, kersen en meloen. Dit fruit krijg ik elke dag zeker weg en ik ben echt heel gelukkig dat nu de tijd van het jaar is dat dit goedkoper te verkrijgen is. Dus de mensen op de markt en de mensen van de supermarkt zien mij regelmatig langskomen voor wat vers fruit. Inmiddels begin ik kind aan huis te worden bij sommige kraampjes op de markt.

Voor deze overheerlijke zomerse smoothie heb je het volgende nodig:

  • 1/4 galia meloen (ontdoen van pit)
  • 2 platte perziken
  • 9 aardbeien
  • 1/2 eetlepel kokos crisp
  • 100 ml Griekse yoghurt of magere yoghurt
  • Rest aanvullen met water tot gewenste dikte

Snij alles in stukjes, zonder het blenden makkelijker gaat en laat de blender de rest van het werk doen. Mocht je de smaak iets willen op laten leven, doe er een scheutje honing bij! In ieder geval is deze smoothie heerlijk om je dag mee te starten, als tussendoortje, lichte lunch of gewoon, voor elke andere reden die je mag hebben!

Hopelijk genieten jullie er net zo van als ik!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s