Instafitchicksmeeting

Eindelijk was het dan zo ver! 28 juni 2015, een dag waar ik weken naar heb uit mogen kijken was eindelijk daar. De Instafitchicksmeeting!!! Een meeting georganiseerd door Ilse, Xanne en Iris om fitchicks van Instagram samen te brengen voor een geweldige inspirerende dag in Amsterdam met nog ruim 25 andere meiden. Meiden, die stuk voor stuk hun eigen verhaal hadden om te beginnen met een gezonde levensstijl en nu nog eens honderden andere succesverhalen hebben om hier mee door te gaan en andere mensen op o.a. Instagram dagelijks te inspireren en motiveren.

Zo ook mij, ruim 7 maand terug, toen ik mijn eerste echte smoothie foto plaatste! Een foto, die voor veel anderen als een gewone foto van een smoothie gezien wordt. Maar voor mij heeft deze foto zoveel in gang gezet en al zoveel gebracht. Ik heb al zoveel prachtige en mooie momenten meegemaakt met de keuze, die ik op dat moment in december maakte en ik ben zoveel prachtige, sportieve, fitte en gezonde meiden gaan volgen, die mij inspireerden en motiveerden om door te gaan met waar ik mee bezig was. En hopelijk kan ik dat nu ook terug doen voor anderen.

Ik vond het dan ook een eer, dat ik uit werd genodigd om deel uit te maken van de Instafitchicksmeeting in Amsterdam. En zenuwachtig dat ik was! Eerst dacht ik het valt allemaal wel mee, maar als je dan eenmaal op Amsterdam-Zuid staat in je eentje en je stapt toch op al die meiden af, die je al een tijdje volgt en die jou zijn gaan inspireren is het toch wel heel spannend hoor.

Als eerste hadden we afgesproken in het Beatrixpark om samen yoghurtjes te nuttigen van de Yoghurtbarn. Heerlijk genietend van het yoghurtje zag je overal steeds meer meiden met elkaar praten en ontstonden er super leuke gesprekken en kliks en kreeg je steeds meer mee van het verhaal van iedereen om te starten met deze levensstijl en dit ook vol te houden. Ware inspiratiebronnen, waar ik alleen maar respect voor kan hebben. En niets is fijner dan met meiden te kunnen praten, die weten waarom je hiermee gestart bent. Die misschien niet hetzelfde doel hebben, maar wel met hetzelfde middel gebruiken. Die je kunnen steunen in je successen, maar ook in je hindernissen. Want uiteindelijk zijn we allemaal mensen en hoeven we ons echt niet te schamen voor een cheatdagje, stress, emotie of drukte. Als je uiteindelijk maar kan laten zien dat je er sterker door wordt, positief blijft en anderen kan inspireren.

Rond half 3 werd het tijd om ons te verplaatsen naar onze volgende locatie, dit met een goodiebag gevuld met allemaal lekkers van o.a. Gröd, Mani sweet cocktail nootjes en bars van Eat natural. Onze volgende locatie was bij The Green Happiness. Nog een ware inspiratiebron, die ik al maanden volg op Instagram. Opgericht door twee meiden Lotte en Merel.  Ten eerste hebben we een geweldige presentatie mogen bijwonen over gezond eten en waar je op moet letten bij het eten. Zo heb ik veel mogen leren over hoe de spijsvertering werkt en in welke volgorde je het beste welk soort eten kunt eten en wat je het beste kunt vermijden. Daarnaast zijn we lekker in een ongedwongen, fijne en relaxte sfeer sla wraps gaan maken en worteltaartballetjes met kokos. En het smaakte GOE-HOED! Jammie!

Ook bij The Green Happiness kregen we nog een leuke goodiebag met o.a. de Glowing Skin detox Guide. Na het doorlezen hiervan denk ik wel dat ik binnenkort de detox wil proberen, kijken wat voor effect dit heeft op mijn darmaandoening. Maar ik wacht wel even tot het iets frisser is, want met deze warmte trek ik het denk ik niet. Daarnaast zat er een hele leuke Juice Jar in van je raadt het al…Juice Jar. Nog een ontbijtje van Gröd en het tasje is natuurlijk ook al een hebbedingetje op zich.

Lieve meiden, die ik allemaal heb leren kennen. Jullie zijn bikkels! Inspiratiebommetjes! En onwijze fitchicks! En jullie hebben mij na gister nog véél meer geïnspireerd en gemotiveerd om deze levensstijl vol te houden. Ik vond het een geweldige ervaring om voor het eerst mee te maken en was écht super zenuwachtig, maar het was het meer dan waard! Ik hoop jullie snel weer te mogen zien of een volgende toffe en gezellig meeting en misschien zelfs een keer hier in Twente? Lieve Ilse, Xanne en Iris, bedankt voor de geweldige organisatie en jullie tijd en energie wat jullie hierin hebben gestoken om het niet alleen jullie, maar ook ons het naar onze zin te maken! Het was een fantastische dag. Ik blijf jullie allemaal volgen op Insta, want dat is toch waar het allemaal begon en ik denk dat we allemaal een goede inspiratie- en motivatie boost hebben gekregen. Fijne avond!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s