Healthylivinglisan mijlpaal

Mijn 50e blog alweer! Wat ben ik trots op wat ik inmiddels al heb bereikt met deze blog en wat het allemaal oplevert. Niet alleen voor mij, maar ik vind het ook zo leuk om te horen dat het anderen inspireert. Dat had ik echt niet gedacht, maar natuurlijk wel gehoopt.

Ik weet nog dat ik afgelopen februari mijn blog ben begonnen op blogspot om vooral mijzelf te motiveren om het sporten vol te houden en gezonder te gaan eten. Wat begon als een nieuwe stap in de wereld van een “Gezonde Levensstijl” is uitgegroeid tot een echte way of life voor mij. Eerst deed ik vooral inspiratie op via Instagram en kookboeken voor recepten en wist ik niet zo goed wat ik in mijn blogs moest schrijven en hoe ik mijn recepten moest samenstellen. Inmiddels heb ik hier al zo veel in geleerd. Via Instagram door allemaal inspiratie bronnen, maar ook door veel experimenteren in de keuken. Super leuk! Zo zijn er diverse blogs over taartjes, koekjes, smoothies, luncht en avondeten recepten gepost en er zullen er nog velen volgen.

Ook op het gebied van sporten heb ik veel bijgeleerd. Niet alleen op gebied van bodypump en kracht training, waar ik overigens nog niet over geblogd heb, maar ook ben ik een paar weken terug een wekelijkse blog begonnen over “Op weg naar de 5 kilometer”, waarin ik met jullie mijn ervaringen, successen en hindernissen deel, die ik tegen kom bij het hardlopen. Over 1 maand zal ik namelijk al de 5 kilometer gaan lopen en dit gaat mij sowieso lukken. Ik zit er zelf al aan te kijken met een andere vriendin om meer wedstrijden te lopen en langere afstanden! Dat is iets wat ik niet had gedacht en verwacht bij week 1 van deze wekelijkse blog reeks. Maar flink doorbijten helpt en misschien blijkt het zelfs een uitlaadklep te zijn!

Daarnaast heb ik een paar weken geleden besloten dat ik mijn blog verder ga uitbreiden met reisblogs en andere dingen, die mij happy maken! En heb ik ook een blog gepost over situaties, die voor mij erg moeilijk en zwaar zijn momenteel, maar waar je wel positief in moet blijven. Want ook bij tegenslagen moet je je hoofd hoog houden en als je weet hoe je dat moet doen past dat zeker in een healthy lifestyle!

Jullie zijn dan ook zeker nog niet van mijn af en ik zeg dan ook “OP NAAR DE VOLGENDE 50 BLOGS!” Blogs met nog meer recepten, sportieve uitlatingen en tips, over reizen en andere happy dingen en wie weet wat er nog meer mijn blogpad kruist. Ik ben benieuwd en jullie hopelijk ook.

Bedankt voor het bekijken van mijn blog de afgelopen maanden! Ik waardeer het ontzettend en vind het super leuk om te zien en ook om te horen dat jullie het graag zien en lezen. Blijf mij inspireren, want hierdoor krijg ik ook weer inspiratie om verder te gaan waar ik mee bezig ben!

Wat kun je komende week aan blogs verwachten?

  • Morgen of vrijdag een heerlijk recept van mijn gehaktballetjes
  • Op weg naar de 5 kilometer blog
  • Smoothie recept
  • Reisblog (stedentrip), want Nieuw-Zeeland gaat denk ik nog wel even duren tot ik dat ingekort heb haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s