Enschede by night

IMG_9174 - kopie (2)

Wat hou ik toch van mijn stadje! Enschede! Of zoals we hier in Twente altijd zeggen Easnke! Hoe langer ik na deze naam kijk, hoe gekker dit eigenlijk leest haha. Ik ben hier geboren en getogen. Heb 8 jaartjes in een dorpje gewoond Glane, maar toen ik 18 was, was het direct DOEI Glane en HALLO Enschede. Ik ben weer terug!

Op de één of andere manier blijft dit stadje mij trekken. Het is wel een beetje een comfortzone, omdat het zo vertrouwd is, maar het is ook mijn thuis. Ik kom hier graag en als ik lange tijd weg ben, ben ik blij dat ik mij weer hier kan settelen. En dat is niet iets wat ik verwacht had te zeggen, omdat ik ook een paar jaar heb gehad dat ik het liefst hier weg was.

Inmiddels woon ik alweer een jaartje in mijn prachtige flatje op 10 hoog, mijn skybox met fantastisch uitzicht over Enschede! En ik leg dit dan ook graag overdag of s’nachts vast op camera. Hoewel je vaak het gevoel hebt dat je niet veel eigen ruimte hebt, bekijk ik het op deze hoogte van een heel ander perspectief en geniet ik van de vergezichten. Zo geniet ik de laatste tijd echt van nachtfotografie maken en heb ik al wat mooie plaatjes mogen schieten.

IMG_9184 - kopie (2)

De plaatjes, die ik hier inmiddels kan schieten, zet me vaak wel aan het denken dat er zoveel moois dichtbij huis is waar je van kan genieten. IK wil dan ook vaker de plekken en steden hier dichtbij bezoeken en vastleggen en niet alleen de verre reizen, hoewel deze natuurlijk ook geweldig zijn.

Zoals jullie misschien al gezien hebben is fotografie ook echt een passie van mij! Eentje, waar ik misschien iets meer tijd aan moet gaan besteden, want ik vind het heerlijk om te spelen met belichting en sluitertijd.

Wat is jullie stad waar jullie je thuis voelen?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s