Challenge accepted!

New year, new me! Nee, daar doe ik niet aan. Heel cliché, elke dag is een kans om jezelf te ontwikkelen, verbeteren en jezelf trots te maken door je dromen te volgen en je doelen te behalen! Afgelopen jaar was een bewogen, maar ontzettend leerzaam jaar en wat heb ik mijzelf overtroffen in mijn kunnen! De kerntermen tot succes afgelopen jaar waren vooral: “Vertrouwen in jezelf”, “Positive thinking” en “Omarm uitdagingen”!

514_400x400_NoPeel

Van het drie keer in de week bodypumpen naar het trainen voor de 5 kilometer hardlopen. Hardlopen was voor mij serieus de meest gehate sport. Maar dat is na een run van vele weken, die niet zonder slag of stoot gingen, omgeslagen tot een bevrijdende sport! De 5 kilometer heb ik met succes afgerond en ik heb mijzelf daarna een welverdiende 3 maanden rust gegeven. Goed, dat was niet helemaal de bedoeling, maar het bodypumpen was ook een beetje achterop geraakt en dat is toch wel één van de fijnste lessen die ik mag volgen.

Daarnaast ben ik afgelopen jaar mijn eigen blog begonnen en dat heeft mij al veel gebracht. Wat heerlijk om positieve reacties te mogen ontvangen en mensen te inspireren! Jullie rocken! Niet alleen mijn blog is gegroeid, maar ik ook. Mijn blog heeft mij zekerder gemaakt en ik durf mij hierdoor meer te laten zien. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan in de marketing, het deel uitmaken als vrijwilliger bij TedX Saxion en alle lieve en positieve mensen die ik in mij leven heb. Echt WAUW!

Deze vibe wil ik doorzetten in het nieuwe jaar met nieuwe uitdagingen, die mij nog meer uit mijn comfortzone halen! Ik zit namelijk heerlijk in mijn element en dat voelt zo ontzettend goed. TRY ME! Challenges accepted!  Voor komend jaar wil ik weer fanatieker gaan sporten, want dat is door de grote veranderingen afgelopen jaar er soms een beetje bij ingelopen. Ik ben weer fanatieker aan het bodypumpen en weer begonnen met rondjes rennen in de buurt voor een hindernisloop, die ik in juni wil doen. Lijkt mij namelijk fantastisch om door het water te rennen, in de modder te rollen, helemaal kapot te gaan en goed smerig te worden! Zo vaak doe je dat niet in een jaar, dus waarom niet gewoon doen als het kan? Daarnaast is sporten buiten zo ontzettend fijn, zeker als het straks weer echt lente is. En bovendien is het een goede motivatie om het hardlopen weer vol te gaan houden! Misschien ontwikkel ik hier wat meer een sportief talent voor.

Ik ga voor een jaar waarin ik mijn sportieve talenten wat meer ga ontwikkelen en verder wil ik gewoon groeien in alles wat ik doe en op alle vlakken! Dichterbij het bereiken van mijn doelen komen en doelen bereiken en vooral gelukkig zijn!

Lieve mensen op een fantastisch jaar voor jullie. Een jaar met de uitdagingen, die jullie nodig hebben om jezelf en gelukkig te zijn! Make it yours!

Attitude


Een reactie op “Challenge accepted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s