Fitbody goals

“Stop competing with others and start competing with yourself!”

Het is weer tijd om te werken aan een lichaam wat gezien mag worden! Niet alleen in de zomer, maar altijd. Eigenlijk is dat niet mijn voornaamste doel. Ik wil gewoon lekker in mn vel zitten en ben de afgelopen weken door mijn PDS en de feestdagen toch écht wel aangekomen en er is wat spiermassa gesneuveld, dus ik mag er weer keihard tegenaan. De afgelopen maand heb ik veelvuldig genoten van drankjes en veel etentjes buiten de deur, dus ben dan ook heel erg blij dat ik weer zelf kan kokkerellen in mijn keukentje onder genot van een watertje (met citroen). Ook ben ik erachter gekomen dat ik veels te weinig water drink op het werk, dus dat hou ik nu ook netjes bij! Kortom, qua eetplanning gaat het weer de goede kant op!

Maar met sporten? Ik heb het nog steeds best wel druk, maar probeer nu lekker de sporturen en de rustmomenten goed in te plannen. Vandaar dat ik aan de start van elke week zal gaan bijhouden hoe mijn sportweek er uit ziet en op den duur ook wat de veranderingen zijn bij mijn lichaam en waar ik het moeilijk mee heb!

Normaal gesproken zijn dinsdag, donderdag en zondagochtend mijn vaste sportdagen om te knallen in de sportschool. Deze probeer ik dan ook zo veel mogelijk vrij te houden voor wat leuke sportdates. A.s. dinsdag ga ik lekker een nieuwjaarsetentje doen met borreltje, dus de dinsdag heb ik verplaatst naar morgen, wat normaal gesproken mijn vaste vrije dag is.

Sportweekje:

  • Maandag:  Wandelen in de werkpauze en Bodypump
  • Dinsdag: Wandelen in de werkpauze
  • Woensdag: Wandelen in de werkpauze
  • Donderdag: Wandelen in de werkpauze en Bodypump
  • Vrijdag: Wandelen in de werkpauze
  • Zaterdag: Hardlopen; trainen voor de Buffalo run
  • Zondag: Bodypump

Gelukkig wandel ik elke werkdag in de lunchpauze. Heerlijk om even in beweging te zijn als je de hele dag zit en ik pak meteen een stukje cardio mee.

Wat gaan jullie deze week doen aan sport activiteiten?

giving-up-is-simply-not-an-option-sports-quote


Een reactie op “Fitbody goals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s