Spinaziesalade met kip, warme peer en geitenkaas

IMG_9610

Ik zag dat het alweer dik een maand geleden was dat ik een food blog heb gepost, dus vandaag is een mooie dag om weer m’n creativiteit los te laten in de keuken. Ik had zin in een lichte lunch en had weer eens zin in geitenkaas. Dus heb daaromheen de ingrediënten gezocht om uiteindelijk tot een spinaziesalade te komen met kip, warme peer en warme geitenkaas. Echt een heerlijke combi en de kleuren zijn ook nog eens mooi winters. En het belangrijkste je hebt deze maaltijd in een handomdraai op tafel.

Ingrdiënten:

  • 2 handjes gewassen spinazie
  • 1 handje gesneden rode kool
  • 1 peer
  • 1/2 kipfilet in dunne reepjes
  • 3 stukjes geitenkaas (van een rolletje)
  • pittenmix
  • honing

Ik heb de peer 30 minuten tot 1 uur, aan hoe zacht je deze wil hebben, laten koken op middelmatig vuur. Vervolgens heb ik de schil er afgehaald. Daarnaast heb ik de gesneden reepjes kipfilet op het vuur gebakken en hier de laatste 30 seconden de geitenkaas brokkelend aan toegevoegd.

Et voila, doe alles bij elkaar op het bord en dan kunnen we het alweer opeten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s