Fitbody goals update

Een week geleden schreef ik mijn blog ‘Fitbody goals’ , waarin ik vooral de challenge aan ga met mijzelf. Ik heb hierin een sportplanning voor de afgelopen week gemaakt, zodat ik jullie inzicht kan geven in wat ik aan sport doe en mijzelf kan blijven motiveren. Ik ben soms namelijk best snel afgeleid. Dan heb ik een workout staan, maar als er dan een ander idee tussendoor komt skip ik deze workout soms en plan ik geen nieuwe.

Dat moet ik sowieso anders aanpakken. Verder zal ik dus ook wekelijks aan gaan geven hoe ik mij voel en wat ik merk aan veranderingen aan mijn lichaam! Dus hoe was mijn sportweek?

Super! Ik heb mij heel netjes aan mijn sportschema gehouden. Heb alle workouts gedaan, die ingepland stonden en zaterdag heb ik s’nachts zelfs nog 20 km gefietst naar een feestje. Het verbaasde mij eigenlijk dat ik de hele week de energie kon opbrengen om alle workouts te doen. Zelfs met spierpijn! Normaal gesproken ben ik best moe na het werk, maar omdat ik het nu op de één of andere manier al echt gepland had, had ik mij er ook op ingesteld om het te doen. En ik voel mij goehoed!!! Jeetje, 3x bodypump deze week, 1 hardloopsessie en een heleboel kilometers gewandeld en gefietst. Energie is er in ieder geval genoeg, dus heb ook echt zin in de aankomende sportweek. Nu ik ook bezig ben met een nazomer vakantie naar de zon ben ik nog gemotiveerder.

Aan mijn lichaam zie ik nog niet heel veel. Ik ben wel aangekomen, dus misschien ben ik alweer spiermassa aan het aanmaken, maar qua vorming etc. moet ik nog een paar weken wachten. Wel dus een bult energie, minder vermoeid en minder last van mijn buik. Maar dat komt ook door het gezonder eten weer en meer water drinken. Hoe ziet mijn sportweek er voor komende week uit?

  • Maandag         wandelen in de pauze en rustdag
  • Dinsdag          wandelen in de pauze en bodypump
  • Woensdag      wandelen in de pauze en rustdag
  • Donderdag     wandelen in de pauze en bodypump
  • Vrijdag            wandelen in de pauze en rustdag
  • Zaterdag         hardlopen
  • Zondag            bodypump

Ik ben heel benieuwd. Merk gelukkig dat het sportritme er weer in komt en dat ik onrustiger wordt als ik een avond niet ga. Super benieuwd na volgende week.

 


Een reactie op “Fitbody goals update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s