Een haarfijn verhaal!

Ja! Ik ben nog steeds super blij met m’n mooie glanzende steeds langere wordende haren. Na mijn eerste blog ‘long hair, don’t care‘ was ik heel benieuwd hoe het eind januari er voor zou staan en of het gezond en glanzend zou blijven. En wat fijn om te zien dat mijn haar de warm-koud-warm-koud periode doorkomt zonder al te veel beschadiging. Normaal gesproken zou m’n haar alweer super dof, droog en gespleten zijn van die warmte binnen en kou buiten. Maar op de één of andere manier gebeurd dat nu niet. Gelukkig maar, want het is nu eindelijk een flink eind over m’n normale punt gegroeid.

IMG_20160124_195910

En het mooiste! De lente komt er aan! De zon, die m’n haren weer lichter gaat maken, de wind die m’n haar in de war maakt en een blij meisje met lente kriebels. Wel ga ik over een paar weken weer de puntjes er af laten knippen en ik wil heel graag weer m’n haar een beetje bij kleuren. De laatste keer is er een donkere kleur in gegaan, maar ik vind het altijd wel mooi als de lente weer komt om highlights in m’n haar te doen! Goed plan? Of toch nog maar een keertje bruin bijkleuren? Zo moeilijk! Want elke keer als ik bij de kapper ben heb ik toch weer kriebels om het een beetje anders te doen. En aangezien ik het nu niet kort laat knippen, omdat ik het eindelijk lang heb, kom ik toch weer bij het kleuren uit.

Ik gebruik nog steeds de dingen voor mijn haar, die ik in mijn eerste blog heb vermeld. Maar ik merk wel dat als ik daarmee stop het best snel weer doffer wordt en droger. Dus ik hou het netjes bij tegenwoordig. Mijn haar stijlen doe ik ook nog steeds zo min mogelijk!

Hebben jullie nog haar tips trouwens? Ik ben benieuwd!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s