Fitbody goals update 2

Oeps…eventjes geleden! Ik wil elke week een update van deze blog doen maar vanwege ziekte en een heel druk weekend daarna is het er bij in geschoten. Maar hier is die weer! Het sporten gaat goed. Ik bodypump 2 tot 3x per week en hardlopen 1x. Gelukkig kan ik dit binnenkort weer wat opschroeven, omdat het wat langer licht blijft en het dan prima is om door het park heen te lopen.

Vakantieplannen staan inmiddels ook in de planning en het gaat waarschijnlijk een avontuurlijke vakantie worden met veel hikes. Dus lekker veel trainen, zowel kracht als cardio zal ingepland worden.

Zelf ben ik wel aangekomen in gewicht, maar hier trek ik me niet zoveel van aan nu! Wel merk ik dat ik afgevallen ben aan vet en komt mijn body weer wat meer in shape. Wat een heerlijk gevoel! Mijn benen en buik worden weer strakker, mn billen ronder van alle squats en een goede en frisse mindset. En van een dagje wat ik niet gesport heb word ik onrustig haha.

De nieuwe release is begonnen met bodypump en dat heb ik gemerkt! Jeetje, wat een spierpijn heb ik gehad. Ik kon niet meer lopen haha. Squats, borst en buik nummer deze bodypump release zijn het fijnst. Straks ook weer lekker een uurtje trainen in de sportschool en dan lekker zelfvoldaan op de bank. Ook de verhuizing een weekje geleden van een vriendin van mij is een hele sportactiviteit. TWEE hele dagen heb ik zoveel last in mijn kuiten gehad. Wel heel grappig en heerlijk om te voelen dat je beweegt en het nut heeft.

Voor de komende week staan er weer veel sportactiviteiten op de planning. Een lekker rustig weekje, waarin ik veel aandacht kan besteden hier aan. Zal die week daarna helaas anders zijn.

  • Maandag 8 februari  Rustdag
  • Dinsdag 9 februari   Bodypump
  • Woensdag 10 februari Rustdag
  • Donderdag 11 februari Bodypump
  • Vrijdag 12 februari Rustdag of even de sportschool in
  • Zaterdag 13 februari Hardlopen
  • Zondag 14 februari Bodypump

Mijn doel voor de komende weken is om in ieder geval qua gewicht een beetje af te vallen! Ik denk dat ik iets teveel eet, dus daar kan het wel aan liggen. En natuurlijk wil ik wat meer shape gaan zien de komende weken, dus daar ligt de focus ook. Ik hou jullie op de hoogte.

Wat gaan jullie doen aan sportactiviteiten? En wat is jullie favoriete oefening.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s