Summer body goals update

Wat een heerlijk sportweek was dit! Helaas één dag moeten missen vanwege andere verplichtingen, maar de rest vol motivatie ingegaan. En ik begin echt verschil te merken na 8 weken 2x in de week bodypump.M’n billen worden steeds ronder YAY! Mn benen tonen wat meer, mn buik wordt strakker en de lijnen bij mijn schouders en borst worden beter zichtbaar!

Op de weegschaal veranderen de nummers helaas niet. Ik weet dat dit o.a. komt doordat ik meer spieren aan maak, maar toch wil ik wel graag een paar kilo kwijt. Richting de 65 kg zal ik toch wel tevreden zijn en hier heb ik onwijs veel moeit mee. De porties die ik eet zijn zeker te groot, dus ik probeer hier aan te werken en deze te verkleinen. Onwijs lastig als je alleen woont als je het mij vraagt. Maar valkuilen zijn er om aan te werken! Bewust zijn is al een eerste stap.

Maar het sporten gaat dus heel goed! Afgelopen zondag lekker wezen bodypumpen! Nieuwe release maar meteen gedaan, dus dat beloofde gegarandeerde spierpijn de volgende dag. HEER-LIJK! Ik vind het altijd onwijs fijn als we na 12 weken lekker mogen knallen met een nieuwe release. Mijn favoriete tracks zijn zeker de squat, lunges en biceps tracks…! Lekker knallen en die verzuring voelen. Afgelopen dinsdag nog een uurtje gebodypumpt met de oude release. Ik had nog spierpijn van zondag. De tweede dag dus extra gevoelig, maar ik dacht ik ga gewoon en dan weet ik in ieder geval dat ik de volgende dag geen spierpijn meer voel.

IMG_20160409_083540.jpg

Donderdag moest ik helaas mijn vaste prik om 20:00 overslaan, omdat ik het gewoonweg echt niet ging redden en vrijdag is mijn standaard vrije sportdag. Zaterdag ochtend om 07:45 dus maar extra hard wezen knallen met een rondje hardlopen! Die 5 km volgende week moet zeker gaan lukken en ik heb er zin in. Hopelijk is het niet TE warm, want daar kan ik niet zo goed tegen. Ik loop het prettigst bij 0 graden of daaronder, maar dat kan ik wel vergeten nu. Verder begonnen met de 30 day squat challenge. Lekker thuis bouncen met die billen op de muziek en nog wat extra oefeningen doen.

Komende week echt heel druk, waardoor ik weer een sportlesje om moet geven. Maar thuis kan ik wel even wat oefeningen doen met o.a. mn dumbells en de twee liften in mijn flat doen het niet, wat betekent dat ik 10 verdiepingen naar boven moet lopen. 14 trappen dus reken maar uit! Sowieso goed voor de conditie, want boven ben ik vaak bekaf. Donderdag lekker pumpen en dan 17 april de 5 km bij de Enschede Marathon.

Wat gaan jullie doen deze week?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s