Healthylivinglisan.com nu ook op Facebook!

Het zal eens tijd worden! Maar Healthylivinglisan.com is nu ook eindelijk te vinden op Facebook. Een kleine confession, maar ik zat al ruim 2 maand te twijfelen of ik dit nou wel of niet moest doen. Waarom? Ik wil het goed doen! Het goed aanpakken. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook voor de volle 100%. En een pagina op Facebook kost nou eenmaal meer tijd om het up to date te houden. Maar de vele voordelen van een pagina starten gaven mij toch echt de doorslag.

1474791710657

Waarom heb ik voor een Facebook pagina gekozen?

Groeien van mijn blog
Zowel voor mij op persoonlijk vlak, maar ook op de sociale media en de reacties die ik krijg. Waar ik vorig jaar begon met voornamelijk het bloggen van recepten, verschijnen er nu ook regelmatig blogs over sporten (hardlopen en tennis), reizen, fotografie – een grote passie en home & living. Maar ook heb ik hier en daar een review geplaatst en dit wil ik eigenlijk wel iets meer gaan doen en bloggen over bijvoorbeeld de bijzondere momenten of dagjes weg. Ik ben de blog destijds begonnen om mijzelf en anderen te motiveren om keihard te werken voor een gezondere levensstijl en dat vind ik nog steeds heel belangrijk. Maar vooral het in balans zijn en blijven is een uitdaging. Balans tussen werk en privé, maar ook op gebied van sport en vrije tijd, verplichtingen en passies, gezond eten en drinken en een keer flink genieten met een alcoholische versnapering!

Online zichtbaarheid vergroten
Deze reden mag natuurlijk NIET ontbreken! Ik promoot mijn blog veel via de sociale media als Instagram en Twitter, maar via Facebook deed ik het eigenlijk alleen via mijn persoonlijke pagina. Maar…mijn persoonlijke pagina is alleen zichtbaar voor vrienden en voor de rest hou ik het hier redelijk gesloten en daar heb ik óók mijn redenen voor. Via een Facebook pagina kan ik mijn pagina bij een breder publiek en doelgroep onder de aandacht brengen, het like-volg-deel principe, en dat is niet geheel onbelangrijk! Je wil met een blog bereikbaar zijn voor anderen, anders begin je zoiets niet. Dus zie ik het als een “must” om het de doelgroep en de eventuele volgers en likers die hieruit komen zo makkelijk mogelijk te maken.

Ontwikkelen op gebied van online communicatie & social media
Als marketing assistent in functie krijg ik dagelijks te maken met de essentie van marketing en communicatie in de branche en hoe snel de online marketing, social media en online zichtbaarheid veranderd. Alles willen we tegenwoordig kunnen meten en gelukkig kan dat tegenwoordig ook bijna allemaal. Want meten = weten en daar kun je vervolgens ook weer verder op inspelen.

(Online) marketing vind ik bijzonder interessant, omdat het constant in beweging is en veranderingen zich in snel tempo opvolgen en ik wil graag deze veranderingen zelf ontdekken. In mijn werk als marketing assistent, vrijwilliger in het communicatie team bij TEDxSaxion en blogger van mijn eigen blog komt ook wel duidelijk naar voren dat ik nou niet bepaald de persoon ben die kan stil zitten. Eigenlijk ben ik daar bijzonder slecht in…af en toe mag ik mijzelf weleens wat meer rust gunnen! Ik ben het liefst constant in beweging, wil groeien en mijzelf ontwikkelen en ben heel nieuwsgierig. Marketing en communicatie zijn mijn passies! En ik ben ontzettend dankbaar dat ik al deze mogelijkheden heb om met deze passies te werken en ze verder kan ontwikkelen.

Dus lieve bloglezers, mede bloggers en levensgenieters, ik zou het echt heel erg tof vinden als jullie mij gaan volgen op mijn Facebook pagina en ik jullie op dit platform ook op de hoogte kan houden van nieuwe blogs, interessante weetjes en bijzondere momenten!

Facebook pagina: healthylivinglisan.com

Zie jullie daar!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s