Op safari met Marieke Lubbers Fotografie

op-safari-in-beekse-bergen

Tijd voor een nieuwe blog, want ik heb de afgelopen weken zoveel leuke dingen mogen doen! Vandaar dat het ook iets rustiger is op het gebied van bloggen. 19 november ben ik op safari geweest in Beekse Bergen met m’n vriendinnetje Marieke Lubbers. Zij heeft haar eigen fotostudio Marieke Lubbers fotografie en maakt prachtige herinneringen voor op gebied van newborn-, wedding-, zwangerschaps-, kind- en familiefotografie, maar ook cake smash shoots en fashion. Ze is van alle markten thuis en ik heb haar zien groeien tot de geweldige fotografe die ze nu is.

We hadden in ieder geval zin om een dagje wat leuks te doen in combinatie met prachtige plaatjes schieten, want zoals jullie weten is fotografie een grote hobby van mij! We hadden zin om het gevoel te hebben dat we op vakantie waren, dus Beekse Bergen en het gevoel hebben dat we op safari waren in Afrika was dan ook een voor de hand liggende keuze haha! En hier konden we beiden uit onze comfortzone stappen wat betreft fotografie, want dieren fotografie is van een heel ander kaliber!

Safaripark Beekse Bergen

De voorbereidingen waren al super leuk om te doen! De camera’s (voor mij de Canon D50 Mark III) met telelenzen lagen klaar, dus de rit naar Beekse Bergen kon beginnen! Rond de middag kwamen we aan bij Beekse Bergen en kon de lol beginnen. We hadden nog ruim 1,5 uur voordat onze safari in de jeep zou beginnen. Met onze telelenzen in de aanslag kon geen dier aan onze foto’s ontsnappen…behalve dan de chimpansee in het begin, die had z’n kans gegrepen in het begin!

In onze wandeling van 1,5 uur hebben we prachtige plaatjes kunnen schieten van luipaarden, zebra’s en olifanten! We waanden ons af en toe helemaal in ‘Jungle Book’ en het baby olifantje was echt zo grappig.

Jeep Safari!

Rond 14:00 uur was het tijd voor onze jeep safari! Tijdens het rijden werden we overal naartoe gereden en konden we de dieren van heel dichtbij fotograferen! Het was prachtig om alle dieren te zien en sommige namen ook echt de tijd om even de poseren voor onze lenzen. De giraffen en kamelen vlakte waren momenten om niet meer te vergeten. Bij de kamelen vlakte was er één heel nieuwsgierig en die kwam zo met z’n kop de auto binnen. Zelf had ik natuurlijk niets door, maar ineens moest Marieke heel erg lachen omdat hij aan m’n haar zat te eten. Daarnaast zijn de kamelen en giraffen ideaal als ramenwassers! Ze eten alles van het raam en likken deze ook nog even schoon…service ten top! Ruim 2 uur later was onze safari voorbij en was het tijd om met een camera vol foto’s terug naar huis te gaan.

Ik ben super tevreden met alle prachtige foto’s die ik heb mogen schieten! En stiekem wil ik niet meer terug naar mijn eigen camera, namelijk de Canon 1100D. De camera die ik mocht lenen van Marieke is zoveel sterker, scherper en de kleuren komen ook nog eens veel beter uit. Maar goed, blijft dus een mooie uitdaging om foto’s te maken met de 1100D die een beetje in de buurt komen van deze kwaliteit.

Trouwens wil je nou ook naar Safaripark Beekse Bergen? Dan raad ik je dit zeker aan! Je hebt hier 4 unieke safarivormen. Van wandelen door het park tot een autosafari, bootsafari of een jeepsafari. Voor ieder wat wils! Bekijk alle mogelijkheden op www.beeksebergen.nl

Nog op zoek naar een fotografe om je zwangerschap, baby, kinderen, familie of jezelf op de gevoelige plaat vast te leggen? Wil je foto’s van mooie momenten aan je muur? Boek dan een prachtige fotoshoot bij mijn lieve vriendinnetje Marieke Lubbers in Hengelo en laat je verrassen! Op haar website www.mariekelubbers.com kun je je laten inspireren door haar prachtige foto’s en meer informatie vinden. Of like haar pagina op Facebook en Instagram.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s