2016: Een jaar buiten mijn comfortzone!

happy-new-year-wallpaper-download-1024x576

Het jaar 2016 is alwéér bijna voorbij en wat is het snel gegaan. Heel cliché, maar ik heb echt het gevoel dat de tijd sneller vliegt dan dat ik bij kan houden. Hoewel in dit jaar ook veel routine zat, was het voor mij voornamelijk een jaar wat buiten mijn comfortzone heeft afgespeeld. Wat heb ik mijzelf ontzettend verbaasd en leren kennen op veel vlakken en wat ben ik aangenaam verrast dit jaar met dingen die ik niet had verwacht, maar vanaf het eerste moment heel blij en gelukkig mee ben! Een jaar om te koesteren en die ik op dezelfde manier ga afsluiten als dat ik begonnen ben, namelijk met gezelligheid en lieve mensen om mij heen.

“Time to drink champagne and blow bubbles!”

Voor 2017 staan er al een aantal fantastische dingen op het programma en voor de rest ben ik gewoon heel benieuwd wat aankomend jaar mij gaat brengen. Benieuwd naar mijn hoogtepunten van 2016 en wat er al in de planning staat voor 2017? Je leest het allemaal hier!

Hoogtepunten 2016

 1. Liefde! Niet alleen liefde van mijn lieve familie en vrienden wat zo belangrijk voor mij is, maar dit jaar ook van een lieve en leuke man naast mijn zijde! Eigenlijk maakt dit hele punt mijn jaar al fantastisch en ik kan niet wachten om meer tijd met hem door te brengen in 2017 en leuke dingen te doen samen.
 2. Canada! Adventure of a lifetime! Ik kan je vertellen dat ik eind 2015 echt niet in de planning had staan om naar Canada te gaan. Dankzij verhalen van vrienden en wat financiële steun van mijn lieve oma heb ik in januari besloten om weer in mijn eentje een onvergetelijk avontuur aan te gaan buiten Europa. Na Nieuw-Zeeland en Californië was het tijd voor West-Canada en de Rocky Mountains. Hoewel ik het in het begin super spannend vond om weer alleen te reizen, in een bus vol met onbekende mensen te zitten met dezelfde passie en te slapen in hostels was het een fantastische en onvergetelijke tijd waar ik zoveel lieve mensen heb leren kennen. Gelukkig hebben we de foto’s nog en krijgt mijn lieve oma die ook!
 3. Tallinn! Nog een leuke reis en vrij onverwachts, want mijn stiefzusje ging studeren in Tallinn. Een stad waar ik anders nooit naartoe was gegaan, maar die mijn verbaasd heeft met haar schoonheid. Het was super gezellig, we zaten in een super appartement en de stad is prachtig. Een hele dikke aanrader.
 4. Mijn lieve vrienden en familie! Even een shout-out hoor naar deze toppers hoor! Want wat ze zelf ook meemaken jaar in, jaar uit, ze zijn er altijd voor mij en staan altijd voor mij klaar als ik met ze wil lachen en als ik steun nodig heb. En ook dit jaar heb ik weer gezien hoeveel ik aan ze heb, dus alleen maar dankbaarheid, liefde en heel veel zoentjes voor hun.
 5. Fantastisch blogjaar! Ik kan het eerste volle jaar bloggen op mijn rekening zetten hoor. Waar ik vorig jaar nog voornamelijk aan het bloggen was over recepten en hardlopen, kan ik dit jaar ook veel andere categorieën opschrijven als reizen, sporten, home & living en fotografie. Grote passie, waarin ik wil groeien, maar ook meer over wil bloggen. Een blogjaar waarin ik veel geleerd heb over het bloggen zelf en hoe een blog in te delen.
 6. Terug op de tennisbaan! Ook heb ik dit jaar mijn favoriete sport weer opgepakt. Namelijk het tennissen! Na de eerste seconden terug op de baan, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. In 2017 staan er al mooie tennis uitdagingen op het programma, dus ik ben benieuwd!

96da240931b68ac7127435eefe218b3b

In de planning voor 2017

 1. Ski ontgroening! Jahaaaa, dit groentje gaat voor het eerst een hele week skieën in februari. Samen met mijn vriend en zijn familie! Super spannend natuurlijk en ik ben heel benieuwd hoe het gaat. Maar ik heb er vooral heel erg veel zin in. Ik hou van avontuur en wil altijd nieuwe dingen leren, dus ook dat skiëen wil ik onder de knie krijgen! Verder wil ik lekker genieten…van de mensen om me heen, het uitzicht, de sneeuw en al het nieuws! En om toch een beetje feeling te krijgen met de latten onder mijn voeten heb ik 30 december een proefles skieën. Zal dit met vallen en opstaan gaan? Ik ga het zien en jullie zien vast nog wel wat voorbij komen op Instagram!
 2. Voorjaarscompetitie! Aankomend voorjaar mag ik ook deel uitmaken van een super leuk tennis competitie team. Heel leuk om na 10 jaar weer competitie te gaan spelen en kan niet wachten om mijzelf te zien groeien in de sport en de techniek. Ik kan niet goed tegen mij verlies, maar weet dat ik voor elk punt op de baan zal vechten. Hopelijk kan ik eind volgend jaar met trots zeggen dat ik gestegen ben in de ranking op mijn pasje, want dat is toch wel een doel.
 3. Ultimate Buffalo! Nog een sportieve uitdaging! Ik schreef er eerder al over in mijn blog dat 18 juni 2017 de Ultimate Buffalo op de planning staat. Benieuwd naar deze uitdaging en gelukkig doe ik het niet alleen. Ik mag dit samen met 3 toppers naast mij samen doen en we gaan dit finish halen met een prachtige prestatie. Tot die tijd kunnen jullie op de hoogte blijven van de voorbereidingen tot dit event op mijn blog! Binnenkort meer dus.
 4. Veel leuke dingen plannen! Goed, dit is allemaal nog niet ingepland waar dit plaats gaat vinden, wanneer en met wie. Maar ik wil aankomend jaar lekker genieten en heel veel leuke dingen doen met mijn familie, vrienden en vriend. Steden verkennen tijdens vakanties of in weekenden, bootje varen, genieten op het terras, filmpje, je kent het wel. Bewust genieten! De tijd vliegt al zo snel.
 5. Bloglife! Ik ben nu al zo goed bezig met bloggen en het groeit, dus dit wil ik volgend jaar doorzetten. Meer blogs over home & living, fotografie, reizen, en af en toe een review, maar natuurlijk ook sportblogs en recepten! Ben je net zo benieuwd als ik? Hou mijn blog dan ook in 2017 in de gaten.

Een sportief, avontuurlijk en liefdevol jaar staat er weer op de planning! Ik kijk er naar uit. Wordt 2017 net zo mooi jaar als 2016? Of wordt deze zelfs beter? Dat is nog even afwachten!

IMG_0246


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s