Nieuwe Instagram: Takemeanywheretravel

Instagram accounts Healthylivinglisan

Het idee was er al een tijdje, maar twee weken geleden heb ik de knoop doorgehakt! Ik ben naast mijn huidige Instagram account ‘Healthylivinglisan‘ een nieuw account begonnen. Namelijk ‘takemeanywheretravel‘.

Waarom ‘Takemeanywheretravel’?

Zoals de meeste mensen van mij wel weten zijn fotograferen en reizen grote passies van mij. Op mijn Instagram account ‘Healthylivinglisan‘ post ik naast de vele food foto’s dan ook regelmatig reisfoto’s. Zelf wil ik ook al een tijdje meer de focus gaan leggen op mijn fotografie en reisfoto’s, maar daarbij wil ik de doelgroepen niet verliezen, die ik bij mijn huidige Instagram account aanspreek. Namelijk de sportievelingen, foodlovers en mensen, die op zoek zijn naar hun balans. Vandaar dat ik ‘takemeanywheretravel‘ ben begonnen! Een Instagram account waarbij ik jullie meeneem op reis in Nederland en het buitenland. Want de wereld heeft zoveel prachtige plekken te bieden en deze wil ik jullie graag laten zien door mijn ogen.

takemeanywheretravel Instagram

Volg mij op Instagram

Ben je nieuwsgierig geworden naar de content, die ik op beide Instagram accounts plaats en wil je op de hoogte blijven? Dan kun je mij natuurlijk volgen. Dat vind ik namelijk super leuk!

takemeanywheretravel
Instagram account met volop reisinspiratie en mooie foto’s. Allemaal gemaakt met mijn Canon 1100D en met verschillende lenzen. Hierbij neem ik je mee op reis naar de prachtigste landen, levendige steden, maar laat ik jullie ook zien wat Nederland en Twente te bieden hebben. Volg mij hier.

Healthylivinglisan
Instagram account boordevol food inspiratie, sportieve plaatjes, reisfoto’s en leuke blogs. Ook hier neem ik je mee op reis. Alleen in dit geval ligt de focus op de reis naar een gebalanceerde levensstijl. Iets waar wij allemaal in meer of mindere mate naar op zoek zijn. Benieuwd en wil je mij volgen? Klik dan hier.

Hopelijk zie ik jullie daar!

Liefs,

Lisan


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s