Twente in foto’s

IMG_20181009_073914_474

TWENTE! Mijn thuis. Hier is waar ik tot rust kom en mij helemaal thuis voel. Een échte Tukker in hart en nieren. Geboren in Enschede, maar ook in Glane, Overdinkel, Losser en nu ook Lonneker was of ben ik regelmatig te vinden. Weet je wat ik zo fijn vind aan Twente? In Enschede kan ik de drukte en gezelligheid die de prachtige stad te bieden heeft zo opzoeken, maar als ik toe ben aan rust ben ik zo in het buitengebied om te genieten van de natuur, de weidse omgeving en de landschappen. Of ik nou ga wandelen, fietsen of met de auto ben…er is altijd wel wat te zien!

De afgelopen paar weken probeer ik elke dag een beetje meer te genieten van de prachtige omgevingen om mij heen. En dit heeft geresulteerd in prachtige plaatjes en ontzettende genietmomentjes die ik ook met jullie deel op mijn Instagram lisanterheijne_reisfotografie en healthylivinglisan! Ik houd ervan!

Vandaar dat ik vanaf nu elke maand een “Twente in foto’s”- blog ga delen met jullie. Kijken jullie mee?

17 september – Genieten van de zonsopgang en ondergang in Almelo en Enschede

Ik kan de maandagen niet beter beginnen dan met de koude herfstlucht en het zonnetje wat voorspelt dat het weer een prachtige dag gaat worden. Zo werd ik op weg naar mijn werk Qredits in Almelo begroet door de prachtige eerste zonnestralen en sloot ik de dag op de tennisbaan in Enschede af met een prachtige zonsondergang.

21 september – Het treinleven

Elke ochtend start in mijn dag met een korte fietstocht van vijf minuten naar station Enschede, waar ik de trein pak naar m’n werk. Ook het treinleven zorgt voor leuke kiekjes op stations of door crossing the borders naar Duitsland.

IMG_20180921_073824_024
Zonsopgang bij Station Enschede

25 september – Nazomeren in Almelo

Daar stond ik weer op dinsdag 25 september vlakbij mijn werk in Almelo en de zon lachte mij weer tegemoet. Ik kon het dus weer niet laten om dit mooie moment vast te leggen. Want zeg nou zelf, hier word je toch meteen vrolijk van?

IMG_20180925_081953_000

2 oktober – Magische luchten in Enschede

Tijd om een fanatiek uurtje te sporten, na het werk, in de sportschool in Enschede. Maar niet eerder dan dat ik even heb stilgestaan bij de prachtige lucht die de avond te bieden had. Het leek wel een kunstwerk. De wolken en vegen in de lucht met de lijnen van de vliegtuigen.

IMG_20181003_181649_412

9 oktober – Roze zonsopgang in Enschede

Wauw! Het was weer genieten om de deur uit te stappen vanmorgen. Met net een been buiten de deur was ik al helemaal weg van de roze lucht in Enschede. Onderweg wel 10x gestopt om een foto te maken en dat met maar een fietstijd van vijf minuten. Het beloofde weer een mooie dag te worden.

IMG_20181009_073914_474

Meer kiekjes uit Twente

In deze eerste blog stonden Enschede en Almelo centraal. Dit zijn de plaatsen waar ik met veel liefde en plezier woon en werk, maar ook andere plekken in Twente zullen de komende blogs aan de beurt komen. Ik probeer namelijk de Twentse schoonheid en het Twentse karakter vast te leggen en aan jullie te laten zien. Volgende maand meer…!

Liefs,

Lisan ter Heijne


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s