Je mooiste foto’s op canvas via fotoopcanvas.nl

IMG-20190419-WA0005

Heb je ook zoveel mooie foto’s op je laptop staan? Foto’s van je reizen, gezin of vrienden, die je ontzettend dierbaar zijn en die je eigenlijk wel heel graag terug wilt zien in huis? Dan heb ik hier een leuke review voor jou! In samenwerking met fotoopcanvas.nl mocht ik namelijk een grote canvas van 120 x 80 cm bestellen. En dat vond ik te gek!

Want iedereen die ons een beetje kent, weet dat wij ons huis vol hebben hangen met grote canvasdoeken van 200 x 100 cm en zelf eentje die nog groter is. Maar in onze slaapkamer vind je ook twee kleine canvasdoeken terug van 30 x 20 cm, waarvan één een fotocollage op canvas is. Het formaat 120 x 80 cm zou dan ook zeker niet misstaan in huis. Het enige discussiepunt thuis was wat we op het doek zouden laten drukken! Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige foto van het sprookjeskasteel Neuschwanstein! Inmiddels hebben we de canvas binnen en de kwaliteit is prachtig. Deze canvas gaat een prachtige plek krijgen in ons huis.

Je eigen foto’s in huis is thuiskomen!

Wat ik vaak hoor van mensen is dat als ze bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht of gehuurd hebben niet weten wat ze aan de muren moeten hangen of wat ze neer moeten zetten aan accessoires. En dan hoor ik ze heel vaak zeggen…”Maar dat doen we nog wel een keer“. Jammer, want de keuze hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Persoonlijke foto’s voegen zoveel toe aan je eigen plekje. Het voelt dan echt als thuiskomen! Of je nou voor één grote blikvanger in de vorm van een grote canvas kiest of voor kleinere canvassen, je hebt altijd een gespreksonderwerp als je mensen op visite krijgt en zelf de dierbare herinneringen als je er naar kijkt! WIN WIN!

Dus leg je herinnering vast en pimp je huis op met prachtige foto’s van je familie, vrienden, reizen en meer! En een tipje dus, bestellen kan bij fotoopcanvas.nl makkelijk en snel! En ze hebben nu stapelkorting, waarmee je prachtige kortingen ontvangt op je canvas bestellingen.

 1 product? Nu 20% korting met code SK20
 2 producten? Nu 30% korting met code SK30
 3 producten? Nu 35% korting met code SK35
 De korting is geldig op alle producten, behalve fotobehang

Wist je dat fotoopcanvas.nl…

Laat je overtuigen!

  • onderdeel is van fotocadeau.nl. Onder fotocadeau.nl vallen nog 10 andere webshops. Kortom ze zijn niet weg te denken uit de wereld van de foto herinneringen;
  • ruim 400 verschillende formaten canvasdoeken kunt bestellen;
  • je korting geeft bij meer dan 1 product;
  • nu stapelkorting weggeeft op de webshop;
  • als beste is getest door Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond;
  • 24-uurs levering bij spoedbestellingen als mogelijkheid biedt;
  • een klantbeoordeling heeft van 9.0 uit 10!

Fotoopcanvas.nl en fotocadeau.nl jullie hebben er een tevreden klant bij!

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s