Je favoriete foto’s op Forex bij drukwerknodig.nl

IMG_3317(1)

In samenwerking met Drukwerknodig.nl mocht ik mijn mooiste foto of mooiste foto’s laten drukken op forex. Forex is stevig materiaal, wit van kleur en licht van gewicht. Het is ideaal materiaal om je foto’s op af te laten drukken en het geeft het allemaal net een wat luxere uitstraling. Ideaal voor foto’s, die je aan de wand wilt hangen.

Na overleg met Sophie van Drukwerknodig.nl koos ik voor een vierkante forexplaat met afmeting 60 x 60 cm. Ik kon namelijk niet kiezen voor één foto. Dus ik besloot te gaan voor een Instagramachtige look-en-feel met verschillende foto’s in een vierkante grit. Met het gemis van het reizen dit jaar besloot ik een ontwerp te maken met foto’s van verschillende reizen. Zo stralen er nu een aantal prachtige foto’s van New York, Sardinië, de Dolomieten in Italië en Oostenrijk op het forexbord.

Bij binnenkomst kon ik niet wachten met uitpakken. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Het formaat was in ieder geval helemaal een dikke vink! 60 x 60 cm is een prachtig formaat en een mooie eye-catcher voor aan de muur. Ook zijn de foto’s mooi scherp en is de afwerking prachtig. Zelf ben ik namelijk totaal geen fan van hoogglans of glans en houd ik van een wat mattere look. Dat is bij forex ook het geval en dat ziet er heel mooi uit. Ook het materiaal is dus zo mooi licht, goed behandelbaar en het ophangsysteem is ook een fluitje van een cent om zelf te regelen! De prijs kwaliteit verhouding is dus erg goed. Ik ben dus zeer tevreden en zou hier zeker nog een keer drukwerk bestellen.

Denk hierbij aan fotoproducten als fotoalbums, wandborden, forexborden, maar ook als (startende) ondernemer kun je hier voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding mooie materialen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan je eerste visitekaartjes drukken, flyers, brochures of banners voor op een beurs. You name it!

Dus sta jij te trappelen om als ondernemer te starten en heb je daarvoor materiaal nodig, wat gedrukt moet worden of wil jij het mooiste foto’s nu weleens een keer aan de muur hebben hangen? Dan is dit een goed adres waar je terecht kunt!

Succes!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s