Over Healthylivinglisan

Platform voor de sportieveling, avonturier, creatieveling, maar bovenal de levensgenieter!

Wie is Healthylivinglisan?

Welkom op mijn blog Healthylivinglisan! Ik ben Lisan ter Heijne, een 29 jarige dame wonend in het prachtige Enschede in een heerlijke woning! Inmiddels ben ik al ruim drie jaar trotse bezitster van deze blog en ben ik elke dag weer dankbaar dat ik hiermee ben gestart.

“Ik wil leven en mijzelf kunnen zijn in een samenleving waar je vaak geleefd wordt en waarin elke dag presteren als een “must” wordt gezien”

Ik ben iemand, die zoals velen, niet stil kan zitten en ik wil alles uit mijn dagen halen en mijzelf blijven uitdagen, zodat ik in beweging blijf en niet te lang in mijn comfortzone zit. En soms is dat best lastig! Want comfortabel is nou eenmaal best fijn, herkenbaar en je hoeft er niet elke keer het uiterste voor uit jezelf te halen. Maar… op een gegeven moment word ik tóch onrustig en begin ik mij te vervelen en wil ik graag toch weer een stap in het avontuur zetten en nieuwe doelen bereiken. Zowel op gebied van werk & privé, maar ook op gebied van sport, eten, reizen, persoonlijke ontwikkeling en mijn prikkelbare darmsyndroom.

Ik zie het als een flinke uitdaging om een goede balans en ontwikkeling te vinden tussen werk en andere verplichtingen en “me-myself-and-I-time” als sport, vrije tijd en vrienden. Het komt er eigenlijk op neer dat ik wil leven en mijzelf wil kunnen zijn in een samenleving waar je vaak geleefd wordt en waarin elke dag presteren als een “must” gezien wordt.

img_1680-ldr-lake-minnewaka

Wat wil ik bereiken met Healthylivinglisan?

Wat begon als een manier om vooral mijzelf te motiveren op het gebied van het vinden van balans voor mijn prikkelbare darm syndroom (PDS) door middel van goed eten en sporten, is uitgegroeid tot een ware hobby waar ik mijn creatieve zelf in kwijt kan! En na ruim een jaar heb ik al zo veel lieve reacties en woorden mogen ontvangen van mensen. Daar ben ik zo dankbaar voor en geeft mij de motivatie, inspiratie en een zeker gevoel om door te gaan met waar ik mee bezig ben.

Ik ben begonnen met bloggen van voornamelijk recepten, om mijzelf aan het koken te krijgen en creatiever te worden in de keuken. Inmiddels is Healthylivinglisan uitgegroeid tot een platform waar je ook blogs kunt vinden over sport, reizen, home & living, fotografie en reviews. En mijn blog is nog lang niet uitgegroeid! Elke dag, week en maand zijn er weer nieuwe avonturen, bezienswaardigheden en ideeën waar ik over wil bloggen en dat gaan jullie hier allemaal terug vinden. Hebben jullie zelf een tip of idee waar je mij over wil laten bloggen? Laat het mij dan weten via een reactie op mijn blog, via het contactformulier of social media, want jullie zijn de mensen die ik graag wil inspireren en waar ik het allemaal voor doe.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Instagram en Facebook.

Zoals ik al zei : It’s all about balance – voor mij.

33569-quotes-about-life-balance

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s