Over Healthylivinglisan

IMG_3460

Wie is Healthylivinglisan?

Welkom op mijn blog Healthylivinglisan! Ik ben Lisan ter Heijne, een 29 jarige dame wonend in het prachtige Enschede! In april 2015 ben ik gestart met deze blog om een paar redenen.

  • Ik had veel last van mijn pds (prikkelbare darmsyndroom) en moest hiervoor mijn levensstijl omgooien. O.a. door meer sporten, gezonder eten en beter slapen. Eigenlijk schreeuwde mijn lijf om structuur en een herkenbare routine.
  • Mijn ouders gingen uit elkaar en ik kwam een beetje met mijzelf in de knoop. Ik ben de oudste thuis en deel van een tweeling en wil heel graag zorgen voor anderen, maar kan mijzelf daar volledig bij wegcijferen. Mijn emoties liepen hoog op en ik kon niet meer bij de kern om het goed aan te pakken. Door cognitieve gedragstherapie ben ik er achtergekomen dat schrijven mijn manier was om alles weer op een rij te krijgen.
  • Ik leef om anderen te inspireren. Ik ben bereid heel veel te inspireren voor mijn passies en heb mijzelf hierin ook veel aangeleerd of dankzij blogs op internet. Dit wil ik ook voor anderen terug kunnen doen. Een kijkje in mijn leven. Informatie en tips geven over lekkere recepten, reizen, sporten, hotspots, fotografie, etc.

Ik ben iemand, die zoals velen, niet stil kan zitten en ik wil alles uit mijn leven halen en mijzelf blijven uitdagen. Die stap uit je comfortzone blijven zetten, omdat dat zo’n mooi avontuur is en je daarmee nieuwe doelen kan bereiken. Deze avonturen en doelen wil ik bereiken op gebied van werk en privé, maar ook op gebied van sport, eten, reizen, persoonlijke ontwikkeling en mijn prikkelbare darmsyndroom. Dit wil ik ook aan andere mensen doorgeven. Misschien heb jij wel moeite om die drempel over te stappen, die stap uit de comfortzone te zetten op één van deze gebieden. Ik hoop met mijn blogs te inspireren, mensen te bewegen en aan te zetten tot wat zij nodig hebben in het leven…

img_1680-ldr-lake-minnewaka

Ik ben begonnen met bloggen van voornamelijk recepten, om mijzelf aan het koken te krijgen en creatiever te worden in de keuken. Inmiddels is Healthylivinglisan uitgegroeid tot een platform waar je ook blogs kunt vinden over sport, reizen, home & living, fotografie en reviews. En mijn blog is nog lang niet uitgegroeid! Elke dag, week en maand zijn er weer nieuwe avonturen, bezienswaardigheden en ideeën waar ik over wil bloggen en dat gaan jullie hier allemaal terug vinden. Hebben jullie zelf een tip of idee waar je mij over wil laten bloggen? Laat het mij dan weten via een reactie op mijn blog, via het contactformulier of social media, want jullie zijn de mensen die ik graag wil inspireren en waar ik het allemaal voor doe.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Instagram en Facebook.

Samenwerken? Mail mij dan op lisanterheijne@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s