Smoothie van de week – Sunny day

IMG_8801

Beloofd is beloofd! Een nieuwe smoothie van de week blog en deze heerlijke smoothie heet Sunny Day! Hoe ik bij deze naam kom hoef ik jullie vast niet te vertellen. Kijk is naar die zonnige kleur! Echt een heerlijke zonnige en fruitige boost om je dag mee te beginnen.

Ik vind het heerlijk om smoothies te drinken, zo krijg je in één maaltijd je dagelijkse behoefte aan fruit binnen en het vult goed. Zeker als je er bijvoorbeeld wat havermout doorheen doet. Dat raad ik bij deze smoothie af, want dat is een beetje zonde voor de smaak. Ik maak bij smoothies altijd een goede blender vol, zodat ik zeker twee van de bovenstaande glazen kan vullen. Eén voor in de morgen en eentje voor in de middag naast mijn lunch.

Wat heb je nodig voor deze zonnige smoothie?

  • 1/2 mango
  • 2 nectarines
  • 1 banaan
  • 100 ml kokosmelk of een eetlepel kokoscrisps
  • 200 tot 250 ml water

5 ingrediënten heb je dus maar nodig om dit heerlijke kleurrijk gevulde glas te krijgen. Mocht je behoefte hebben aan wat meer vulling, doe er bijvoorbeeld wat hennepzaad bij.

Dan valt er nog maar één ding te zeggen en dat is drink smakelijk en op jullie gezondheid.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn in andere smoothies, kijk dan op de volgende categorie: Smoothies

Of kijk bij één van mijn andere categorieën voor meer recepten, sportieve blogs, reistips of lees meer over mij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s