Summer body goals

IMG_20160207_132454

Een tijdje terug dat ik hier een blog over heb geschreven met een goede update. Een tijdje terug dat ik überhaupt een blog heb geschreven, maar ik heb gelukkig niet stil gezeten. Laat ik het maar zo zeggen, in de tijd dat ik niet heb geblogd over fitbody goals heb ik er wel aan gewerkt haha. EN! Ik heb zelfs besloten om weer mee te doen met een 5 kilometerloop. Dit keer samen met 19 collega’s van mijn werk! Dus dat belooft wat. 17 april is het al zo ver en ik ben best wel zenuwachtig.
Ik heb niet meer zo heel vaak 5 kilometers achter elkaar gelopen, de laatste keer was begin maart en die ging toen ook echt heel lekker.

Wel heb ik twee dingen geleerd van mijn loop uit september en dat is ten eerste dat ik niet te hard van start moet gaan door met andere mee te lopen. Maar eerst rustig de tijd moet nemen om mijn eigen tempo te vinden en de rest komt dan vanzelf. Een beetje afsluiten voor wat er verder om me heen gebeurd.
En ten tweede lopen met muziek! Dat werd mij afgeraden in september, omdat ik dan alles beter mee kreeg en het een hele ervaring is. Zal best! Maar…ik kan er echt NIET tegen als ik na 2,5 kilometer hoor dat mensen het zwaarder krijgen en beginnen te hijgen en puffen. Dan ga ik veels te veel op mijzelf letten en begin ik na te denken dat ik het ook wel zwaar krijg. Dus dat doen we maar niet weer. Lekker salsa muziekje op of SLAM FM en lopen maar. Ik denk dat ik het wel moet redden, zeker met de vibe van zo’n evenement er bij, maar ik vind het dus wel echt heel spannend. Wat wel heel cool is, is dat we dus shirtjes krijgen van het werk in fel groen met het bedrijfslogo er op! YAY!

Daarnaast gaat het met bodypumpen ook erg lekker! Ik heb m’n ritme hierin weer helemaal gevonden, helaas zijn er soms andere verplichtingen waardoor het mij niet altijd lukt om 3x in de week met de gewichten in de weer te gaan. Maar als ik dan wel weer een keer kan ga ik er ook voor 200% voor. Heerlijk! Ik merk zeker verschil aan mn lichaam. Qua gewicht niet echt afgevallen, maar het wordt allemaal wat meer “summer proof” zullen we maar zeggen en dat is toch niet geheel onbelangrijk. Alleen misschien wel het allerbelangrijkste is dat het eten nog niet helemaal super gaat. Laatste tijd erg druk en gehaast geweest, dus veel snelle happen gegeten of maaltijden vergeten en dat is een NO GO. Ik heb dus voor mijzelf en m’n blog een goede planning gemaakt met een paar heerlijke maaltijden, die ik ga maken en ik denk dat ik ook weer een goede weekboodschappenlijst moet maken met gezonde boodschappen en mij daar ook aan moet houden. Het wordt tijd dat ik in alle drukte van de dag en het gehaaste gevoel de tijd en rust weer vind om mijn eigen dingen te doen, die ik zo leuk vind. Deze blog is in ieder geval weer een goede stap in de richting voor het oppakken van het bloggen. Want bijna een maand geen blog schrijven past echt niet bij mij.

Dit weekend zal er weer een heerlijke blog verschijnen met een lekker fris recept met een lente-tintje! Ik ben namelijk zo blij dat dit seizoen er weer is. Ik vond de kou ook wel iets hebben hoor, maar nu de dagen weer langer worden en het zonnetje weer wat vaker zijn warme stralen laat schijnen over alle prachtige kleuren en dingen, zie ik toch alles letterlijk in een ander licht. Kom maar op met die outdoor festivallen, kom maar door met die picknick in de park momenten en kom maar door met de terras momentjes, waarbij we weer lekker kunnen gluren door onze hippe zonnebrillen. Mijn zomerjurkjes hangen al weer klaar, al is het daar misschien nog een beetje te vroeg voor, maar dan weet ik met sporten wel waar ik het voor doe.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s