Fruitbowl

IMG_20160403_131614

Fruitbowls are the best! Fruit in alle kleuren van de regenboog en met al die verschillende smaken! Heerlijk dat de lente er weer is, want dat betekent dat mijn favoriete fruit weer goedkoper wordt of weer te vinden is in de supermarkt of op de markt!

Fruit is één van mijn favoriete soorten eten! Variatie is heel erg belangrijk, omdat je op deze manier alle belangrijke voedingsstoffen en vitamines en mineralen binnen krijgt. Zoals bekend wordt voor volwassenen 2 porties fruit per dag te eten, dit komt overeen met ongeveer 200 gram. Probeer zoveel mogelijk vers fruit te eten of bijvoorbeeld diepvriesfruit en gedroogd fruit zonder toegevoegd suiker.

Voldoende fruit eten kan soms lastig zijn door de drukte van de dag. Probeer de fruity moments in te plannen op een vast tijdstip. Neem bijvoorbeeld stukken fruit mee naar je werk, de sportschool of andere activiteiten of maakt een lekker fruit salade en neem deze mee. Ook leuk voor de variatie zijn bijvoorbeeld fruit spiesjes of iets dergelijks.

Wil je weten wat de groente en fruit van het seizoen zijn? Kijk dan eens naar de groente- en fruit kalender.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s