Happy 1st blog-a-versary

piccollage maken

Whaah! Super vet! Mijn mooie blogje bestaat vandaag 1 jaar. Happy 1st year blog-a-versary!!! En stiekem ga ik dit wel een beetje vieren, want ik ben zo ontzettend trots waar ik nu al ben gekomen met mijn blog.

Vorig jaar betrad ik de blog wereld als onzeker groentje! Ik was al een tijdje actief op Instagram en vond hierin mijn motivatie om mijn dromen waar te maken. Een paar maand later was het tijd om een volgende stap te zetten. Een eigen blog! Waar moest ik het over hebben? Hoe moest ik mijn verhalen gaan schrijven? Ik besloot te beginnen met het bloggen over recepten en eten, vooral om mijzelf bloed fanatiek te houden in het sporten en het gezond leven en een soort van vrede te sluiten met mijn PDS, waar ik op dat moment het nog wel moeilijk mee had. In mijn schrijfstijl was ik nog zoekende. Ik wou mijzelf ook absoluut niet teveel druk op leggen, het moet wel leuk blijven toch?

Waar ik vorig jaar dus begon met het bloggen van recepten, voornamelijk uit kookboeken met een paar kleine aanpassingen, was dat een paar maanden later niet meer genoeg. Ik had zoveel ideeën in mijn hoofd! Niet alleen op het gebied van food en eigen recepten, maar ook in andere hobby’s zoals sporten, fotografie, home & living en reis je rijk. Ik werd creatiever in het koken en inmiddels is dit een grote hobby, waarbij ik de keuken graag volledig op te kop zet. Van zelfgemaakte gezonde smoothies, tot homemade pizza’s, taarten en internationale gerechten. Alle kleuren, maten en eetmomenten op de dag komen voorbij.

Ik stelde doelen voor mijzelf. Ik zou mee doen met de 5 km bij de Twentse Vrouwenloop. Voor mij een hele uitdaging en heb hiervoor wekelijks een “Op weg naar de 5 kilometer” blog geschreven. Inmiddels is hardlopen geen straf meer en doe ik het graag om er even tussenuit te zijn, ook al zal ik nooit een lange afstandsloper worden. Daarnaast besloot ik reisblogs te gaan schrijven over Californië en mijn reizen in Nieuw-Zeeland van ruim 4 jaar geleden. Heerlijk, om je herinneringen en must do’s en sees te vermelden! En dit jaar staan sowieso Tallinn in Estland en West-Canada op te planning om over te bloggen. Ik kan niet wachten om met mijn camera mooie plaatjes vast te leggen en jullie te kunnen vermelden hoe het was en wat je absoluut moet zien.

De blog heeft mij zoveel zekerder gemaakt in wie ik ben als persoon en na een tijd merkte ik ook dat het schrijven van blogs makkelijker gaat. Het is meer een soort ‘flow’, waar je in komt en je komt er zelf achter hoe je het prettigst schrijft. Hoe fijn is het dat je jezelf kan zijn in het schrijven van je blogs? En ik heb zoveel leuke reacties gekregen van mijn vrienden en veel lieve, mooie en inspirerende mensen (beter) leren kennen, die dezelfde passies hebben als ik. Echt fantastisch! Ik ben dan ook super trots op iedereen, die ik in mijn leven heb en bezig is met zijn of haar eigen doelen te behalen. Inmiddels heb ik al heel veel bereikt, waarvan ik had gedroomd als ik wist dat de mogelijkheid zich zou voordoen haha. Ik werk bij een super leuk bedrijf in de marketing, ben blogger en lid van het communicatie team bij TEDxSaxion en heb mijn eigen blog! Aan creativiteit zeker geen gebrek! Daarnaast sport ik nog steeds heel graag en blijf ik mijzelf hierin uitdagen.

Wat kunnen jullie komend jaar van mij verwachten? MEER blogs in alle categorieën! Natuurlijk over eten, één van m’n favoriete hobby’s, maar ook over sporten, reizen, home & living en meer over fotografie (al heb ik natuurlijk veel kunnen oefenen met de camera bij het maken van alle maaltijd afbeeldingen). Eigenlijk alle dingen, die mij een blij en gelukkig meisje maken! Wie weet komen er dus nog categorieën bij.

Lieve mensen, bedankt voor het lezen van mijn blogs afgelopen jaar en jullie inspirerende en motiverende foto’s en woorden! Jullie zijn te gek!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s