Homemade pizza op naanbrood (deel 2)

IMG_8419

Gister postte ik al de eerste pizza, die ik op naanbrood gemaakt heb en ik heb jullie toen beloofd dat ik vandaag de tweede zou posten. Deze is mijn favoriet van de twee. Ik noem dit de “Klassieke geitenkaas” pizza. Als je een geitenkaas liefhebber bent is dit zeker een Must Try en het heeft een combinatie met klassieke bijpassende ingrediënten, dus je kan dit bijna niet fout laten gaan. Of je moet vergeten dat je pizza’s in de oven hebt gezet! Deze pizza is niet heel zwaar en lekker op de warmere dagen of als lunch. Wat heb je hiervoor nodig?

Benodigdheden

 • 2 naanbroodjes
 • Gemalen knoflook
 • Gemalen koriander
 • 1 lepel aioli
 • Handje spinazie
 • 1/2 geitenkaas rol (naturel)
 • 2 plakjes bacon
 • Scheut honing
 • Walnoten
 • Peper
 • Zout

Stap 1

Snij de naanbroodjes door de helft en doe er wat gemalen knoflook en gemalen koriander op. Doe er vervolgens een beetje aioli overheen als bodem sausje voor de pizza. Niet te veel! Want het moet niet gaan overheersen.

Stap 2

Bedek de pizza met spinazie bladeren, brokkel de geitenkaas er overheen en scheur de plakjes bacon in stukjes en doe dit er ook over. Doe er vervolgens een flinke scheut honing overheen dat het zo goed mogelijk over de pizza verspreid is en verkruimel er wat walnoten overheen. Een beetje peper en zout en het kan de oven in.

Let op met het zout, want de bacon is over het algemeen ook al redelijk zout! Je kunt het zout ook weglaten als je wil!

Stap 3

Zet de pizza in de oven voor 15 tot 20 minuten en smullen maar!

Zoals jullie zien zijn er voor deze pizza ingrediënten gebruikt, die heel goed samengaan met geitenkaas en wat ook al bekend was. Soms moet je een goede combinatie gewoon het werk laten doen en er niet teveel aan veranderen. Ik ben dol op deze combi en heb er wat aioli aan toegevoegd voor iets meer smaak. En het paste er eigenlijk heel goed bij.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze pizza vinden. Dus mochten jullie dit gaan uitproberen, vergeet mij dan niet te taggen op de verschillende social media. Je kunt lterheijne taggen op Instagram of gebruik #healthylivinglisan.

Aankomende week sowieso nog een foodblog, die er aan komt en een nieuwe smoothie van de week!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s