Terugblikken met de favoriete blogs van 2017 en de blogdoelen voor 2018!

1514716155541

2017 was een blogjaar met ontzettend veel hoogtepunten. Een jaar dat Healthylivinglisan, maar ook ik als blogger, grote stappen heb gemaakt. Niet alleen op gebied van bloggen, maar ook alles wat er bij komt kijken als super leuke samenwerkingen, content verzamelen, fotografie en een stuk zelfverzekerdheid en trots! Zo hebben mijn blogs mij bewust gemaakt van de creativiteit die ik bezit, maar ook heb ik afgelopen jaar mooie doelen kunnen stellen op gebied van food, sportiviteit, reizen en heb ik inmiddels een geweldige baan in de online marketing en communicatie bij Qredits. Daarom blik ik graag met jullie terug op een paar van mijn meest gelezen blogs en vertel ik jullie meer over mijn blogdoelen van 2018!

De Ultimate Buffalo

 

Met stipt op nummer één! De review van de Ultimate Buffalo. Een hindernisparcours waar ik met drie andere meiden aan heb meegedaan en waar ik maanden voor getraind heb en blogs over schreef. Met deze blogs nam ik jullie mee op mijn weg naar de Ultimate Buffalo toe. Van trainen in de sportschool tot in de touwen hangen bij een survivalparcours…alles kwam aan bod! 18 juni schreef ik mijn laatste blog over DE dag, waar ik met heel veel plezier en gepaste trots op terug krijg.

Reisblog: Citytrip Dublin

 

Het blijkt maar weer! Fitgirls, lifestylebloggers, maar bovenal de levensgenieters houden van reizen en reisblogs. Afgelopen jaar heb ik weer mooie reisjes mogen maken. De blogs over de zomervakantie komen in het nieuwe jaar, maar wel plaatste ik een blog over mijn citytrip naar Dublin. Een heerlijke en prachtige stad om te bezoeken tijdens een stedentripje. Dus hou je van geschiedenis, Ierse muziek en lekker eten en drinken? Dan is dit de stad voor jou!

Wat eten we vandaag ideeën – blogs

 

De Wat eten we vandaag ideeën-blogs zijn super goed bekeken! #8 stond bovenaan het lijstje, maar de andere blogs volgden er niet ver achter. FOOD is happiness! Dat blijkt wel weer. Recepten, dat is ook waar healthylivinglisan.com mee is begonnen en wat mij als blogger nog steeds heel erg gelukkig maakt. Hier kan ik twee van mijn passies namelijk volledig in kwijt, namelijk koken en fotografie. In 2018 ga ik daarom om gewoon door met deze rubriek en als doel heb ik gesteld om meer losse recepten te plaatsen. Stay tuned!

Reisblog: Wat neem ik mee met alleen handbagage

IMG_20170419_210646_386

Maar ook veel informatieve blogs hebben jullie dit jaar terug kunnen vinden op mijn blog. Zo schreef ik onder andere reviews over mijn Polar fitnesstracker, mijn nieuwe 50 mm lens en over mijn favoriete apps op gebied van o.a. sport en fotografie, maar ook over wat ik mee zou nemen in mijn handbagage voor op reis. Want met het oog op het stedentripje naar Dublin wat voor de deur stond, kon ik zelf wel wat hulp gebruiken bij het inpakken van mijn koffertje. Want wat neem je mee met maar 10 kilo handbagage?

Reisblog: Grevenstein, Sauerland

sauerland-2

In het najaar van 2016 was ik een weekendje weg geweest naar het prachtige Grevenstein in Sauerland en in 2017 schreef ik hier nog een blog over. Want voor een paar daagjes weg uit je eigen omgeving en in de rust hoef je niet ver weg. Het ligt bijna naast de deur! Ook deze blog was dit jaar heel erg goed bekeken en stond in de top 5 van de meest gelezen blogs.

Deze top 5 van mijn meest gelezen blogs laten al zien dat het een prachtig blogjaar was met veel mooie hoogtepunten en waaruit is gebleken dat waar ik over schrijf in de smaak valt bij mijn lezers. Super tof! En ik ben al mijn lezers dan ook ontzettend dankbaar. Want met jullie is het nog leuker om te blijven bloggen en nieuwe content te produceren. In 2018 zal ik mij dan ook weer zeker vol passie inzetten om weer prachtige, informatieve, creatieve en persoonlijke content te creëren.

Blogdoelen voor 2018!

uitzicht-whistler-bc-canada

Mijn grootste doel is om naast mijn baan in de online marketing en communicatie het bloggen niet als een “moetje” te gaan zien. De laatste maanden in 2017 hebben jullie misschien wel gemerkt dat het aantal geplaatste blogs een stuk lager was. Zelf vond ik dit ook heel erg jammer en heb in december dan ook besloten hier wat aan te gaan doen. Enerzijds had het minder bloggen te maken met het feit dat ik in oktober begonnen ben met een nieuwe baan en heel erg moest wennen aan de nieuwe routine. Anderzijds heb ik in de wintertijd als het donker is vaak minder puf om nog iets te doen s’avonds en ook mijn laptop heeft z’n beste tijd gehad.

Maar…in het nieuwe jaar ben ik sowieso van plan om een nieuwe laptop te scoren, ik ben inmiddels gewend aan het nieuwe ritme en de kortste dag hebben we inmiddels ook achter de rug. Tijd dus om de blogdoelen voor 2018 op papier te zetten:

  1. Meer foodblogs! Wat eten we vandaag, maar ook meer recepten plaatsen. Koken en foodfotografie zijn passies van mij en dit mogen jullie zeker meer terug zien op mijn blog.
  2. Reis je rijk: 2018 staat in het teken van veel leuke reisblogs. Van de reisblogs van afgelopen zomer in de Alpen en Dolomieten tot reis- en fotoblogs van de wintersport, New York en andere reisjes. Ik neem jullie mee op reis!
  3. Sport en workouts: De sportdagboeken blijven ook zeker doorgaan in 2018. Grote kans dat de frequentie sport gerelateerde blogs meer gaat worden, want ik ben van plan om weer net zo fit te worden als in 2013 (destijds deed ik 3x bodypump). Veel motivatie en inspiratie die iedereen kan gaan op doen. Want als ik het kan, dan kunnen jullie het al helemaal!
  4. Reviews! Ook ben ik van plan meer reviews te schrijven op allerlei gebieden. Van aankopen in de winkel, cursussen, restaurantjes en andere events. Ik ga jullie informeren over allerlei leuke dingen. Zelf vind ik het namelijk ook super fijn als ik informatie over iets kan vinden op Google, voordat ik het aankoop of er naartoe ga.
  5. Openstaan voor nieuwe mogelijkheden: Natuurlijk kan ik mijn hele blogplanning nu nog niet vastleggen. Ik ben heel benieuwd wat 2018 mij gaat brengen. Ik sta open voor allemaal mogelijkheden waar ik over kan bloggen en kijk uit of ik aan samenwerkingen op gebied van food, reizen en sport nog wat kan betekenen!

Lieve lezers! Ik wens iedereen alvast een fantastisch nieuwjaar met een prachtig 2018 die al jullie verwachtingen te boven komt. Geniet ervan!

Liefs,

Lisan

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s