Wat eten we vandaag ideeën #5

Wat eten we vandaag - vers fruit

Tijd voor een nieuwe ‘Wat eten we vandaag ideeën’-blog. De afgelopen maand heb ik weer veel heerlijke maaltijden gekookt en mogen eten en mijn favorieten lezen jullie hier! Ik hoop dat jullie in deze blog weer inspiratie op doen voor heerlijke, simpele en makkelijke gerechten, die met liefde gemaakt zijn.

Wat eten we vandaag ideeën, om de dag goed mee te beginnen!

De ontbijtjes waren snel de afgelopen weken! Naast de vele muesli bowls doordeweeks, pak ik in de weekenden lekker uit met broodnodige maaltijden. Lekker, simpel en snel gemaakt, maar ontzettend lekker!

  1. Lekker stapelen met een heerlijk stapelontbijtje! Recept vind je hier
  2. Brood met zalm en verse kruiden. Benieuwd naar het makkelijke receptje? Lees het hier

Wat eten we vandaag voor fruitige tussendoortjes?

Gezond snacken is natuurlijk het lekkerste! En met deze heerlijke fruitige en kleurrijke tussendoortjes zit dat wel goed. Zo krijg jij die vitamines wel binnen. Bovendien ziet het er ook heel leuk uit met de lente die voor de deur staat.

  1. Verse kokosnoot gevuld met fruit, wat jij lekker vindt! Een kokosnoot openen is zo makkelijk nog niet, maar dan heb je wel iets heel leuks op tafel staan.
  2. Gebakken banaan uit de oven met verse blauwe bessen, pitloze druiven, cacao nibs en kokos.
  3. Verse blauwe bessen met walnoten.

Wat eten we vanavond ideeën

Na een dag hard werken kijk ik uit naar een lekkere gevarieerde, maar ook gezonde maaltijd! Koken geeft mij rust, dus ik vind het geen probleem om na een werkdag nog de keuken in te duiken. Wel eet ik doordeweeks graag maaltijden, die makkelijk en redelijk snel te bereiden zijn. Met deze vier ideeën gaat de liefde zeker door de maag!

  1. Homemade hamburgers (rundvlees) met zoete aardappelfrietjes uit de oven. De zoete aardappelfrietjes zijn besprenkeld met wat sesamolie en hebben 25 tot 35 minuten gegaard in de oven. Halverwege de tijd even de frietjes draaien!
  2. Mediterraanse groentencouscous met gegrilde kipfilet en verse kruiden. Wil je dit een keer op tafel toveren? Bekijk dan het recept
  3. Zelfgemaakte groentesoep met hulp van het AH verspakket voor de groentesoep! Het recept voor de groentesoep kun je ook op de verpakking vinden en binnen no-time heb je je eigen soep op tafel staan.
  4. Risotto con radiccio met een saus van gorgonzola. Door de risotto zit verder pangasiusfilet, zoete aardappel, baby spinazie en 1/2 avocado in blokjes.

Meer ‘Wat eten we vandaag’-inspiratie kun je in onderstaande blogs vinden:

Wat eten we vandaag ideeën #4
Wat eten we vandaag ideeën #3
Wat eten we vandaag ideeën #2
Wat eten we vandaag ideeën


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s