Wat eten we vandaag ideeën #13

img_20190602_155824_182-1-01

Daar ben ik weer! Met een nieuwe ‘Wat eten we vandaag ideeën‘ blog numero 13 alweer. De laatste blog uit deze rubriek was van 11 maart 2018. Te lang geleden!

De laatste weken scrollde ik door mijn Instagram en zag ik al mijn foodfoto’s en recepten voorbij komen. Dat moment werd ik zo blij van en eigenlijk besefte ik mij op dat moment dat ik hier toch écht weer tijd voor moet maken. Koken is nog altijd een grote passie van mij. Ik vind het heerlijk om met liefde te koken voor mijn dierbaren. Geluksmomentjes zijn dat! De foodfotografie was er wel een beetje bij in geschoten, maar ook hier ga ik weer wat meer tijd voor maken. Fotografie blijft immers ook een grote passie.

Dus bij deze blaas ik de rubriek ‘Wat eten we vandaag ideeën‘ weer nieuw leven in! En in deze blog blik ik even terug op wat recepten, die wel al op mijn blog staan, maar nog nooit verschenen zijn in een deze rubriek!

Ik hoop dat ik jullie inspireer om voor wat nieuws in de keuken te springen met deze watertandende, kleurrijke en makkelijke receptjes!

Kleurrijk genieten met deze avondmaaltijdjes!

 1. Ovengroenten van de AH met asperges en kip piri piri. Maar 3 ingrediënten en super easy peasy. Het enige waar je op moet wachten is wanneer het klaar is in de oven!
  Recept: Ovengroenten met kip
 2. Zeewier noodles met kip en heel veel groenten. Ik houd ervan om nieuwe producten uit te proberen. Dus gingen we in dit geval voor een ander soort noodles dan de standaard versie, namelijk zeewier noodles van Samasaya. Te koop bij de Albert Heijn. Probeer ze allemaal!
  Recept: Zeewier noodles met kip en groenten
 3. Homemade Melanzane alla parmigiana! Eén van mijn nieuwe favoriete gerechten om te maken én te eten! Het kost wat tijd en mijn keuken is na de voorbereidingen ontploft, maar dat is het allemaal waard.
  Recept: Melanzane alla parmigiana
 4. Curry madras met kokosmelk! Met de kruiden van Jonnie Boer tover je sowieso binnen no time een wereldmaaltijd op tafel. De curry madras kruiden zijn mijn favoriet en dit gerechtje staat zeker elke maand een keer op tafel bij ons.
  Recept: Curry madras met kokosmelk
 5. En nog een curry madras receptje, maar anders dan de variant bij numero 4. Wel zijn de Euroma spices van Jonnie Boer weer onmisbaar in dit gerecht.
  Recept: Curry madras met rijst
 6. En last but not least…een heerlijke vegetarische topper. Een kleurrijk bord noodles met groenten. Simpel, maar heel erg lekker!
  Recept: Kleurrijk vegetarisch noodles gerecht

ZO! 6 overheerlijke recepten bij elkaar. Ga jij er één proberen? Op zoek naar meer inspiratie? Dat kan ook! Lees hier de laatste 5 ‘Wat eten we vandaag ideeën‘ blogs terug!

 • Blog 12 met o.a. lekkere weekendontbijtjes en comfi avondmaaltijden.
 • Blog 11 met o.a. feestelijke ontbijtjes, saoto soep, broccoli-brie-quiche, risotto met eenkhoorntjesbrood en meer…
 • Blog 10 met o.a. lekkere tussendoortjes, vegetarische shoarma, Shepherd’s pie, courgetti en nog meer lekkers.
 • Blog 9 met o.a feestelijke ontbijtjes om je dag te beginnen, pokebowl, gevulde paprika’s, gegrilde courgette plakjes van de grill als bijgerecht en meer…
 • Blog 8 met o.a. een fijne hamburger en diverse wrap gerechten!

Liefs,

Lisan


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s